Христо Стоичков Снимка: архив, Булфото
fallback

Легендата на българския футбол Христо Стоичков ще бъде отличен с почетното звание доктор хонорис кауза от Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“.

Церемонията е насрочена за 11 часа на 11 ноември 2011 г. в Шеста аудитория на висшето учебно заведение. Камата ще получи званието по предложение на проф. Веселин Маргаритов, функционален декан по спорт и социални дейности в Пловдивския университет.

През юли тази година правителството назначи Стоичков за почетен консул на България в Каталуня.

Oще по темата

Около изборите той активно демонстрира топлите си отношения с премиера Бойко Борисов и даде рамо за кандидата на ГЕРБ Росен Плевнелиев, който беше избран за президент.

В началото на октомври стана ясно, че Стоичков ще бъде знаменосец на българската делегация за Олимпийските игри в Лондон през лятото на 2012 година.

Той обеща и изграждането на три нови и супермодерни стадиона в България.

Последната му активност пък е свързана с кампания за отваряне на европейския трудов пазар за българи. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

228

доцента

преди 12 години

Ще ви кажа само, че за едно е прав Ицата - Повичи ибети, по-малку учети. От тези "науки" дето се изучават в нашите "Университети" сме на тоя хал. А от факта дето забравихме да си *** жените в стил всичко вътре и не ме интересуват женски оргазми, *** ни надминаха и по брой и по хъс за оцеляване.

227

Цецо

преди 12 години

Накъде вървим? Първо СБХ, сега Пловдивския Университет... нещо много зачестиха парадоксалните събития?!?

226

Владо

преди 12 години

Браво Ице, честито! А Цветомир Томов, дето напуснал университета, който всичко "разбира" и винаги "познавал" прогнозира втори тур в София, ама сгреши за пореден път. Какъв социолог е той? Много "социолози" се извъдиха, които нищо май не познават. Андрей Райчев, този господин и още няколко, които само чакат избори за да атакуват някоя голяма телевизия за да получат хонорари за "работата" си, която пък се оказва грешна, но кой ти гледа след изборите кой познал кой не...

fallback