Снимка: Булфото
fallback

Бившият наставник на ЦСКА Милен Радуканов стоя без работа точно 6 дни. Днес стана ясно, че специалистът от Видин е новият старши-треньор на пловдивския Ботев.

Радуканов и "канарчетата" ще подпишат договор за две години - до лятото на 2013 година.

От Пловдив реагираха светкавично след рокадата на "Армията" и само за ден са успели да убедят младия специалист да започне работа под тепетата.

В момента Българският Моуриньо е на стадион "Христо Ботев", където наблюдава двубоя от "Б"-група между Ботев и Добруджа.

От клуба разкриха, че Радуканов ще бъде представен на футболистите в понеделник и ще започне да води тренировките на Ботев. Заедно с него, в клуба започва работа и досегашният му помощник в ЦСКА Светльо Петров.

Ботев смени треньора си, тъй като предишният Петър Хубчев не постигна нужните резултати с отбора. След неговото освобождаване тимът бе воден от асистентът му Костадин Видолов.

В последните дни Ботев преговаряше с Пламен Марков и Велислав Вуцов, но в крайна сметка предпочета да наеме треньора, с който ЦСКА спечели Купата и Суперкупата на България и започна новия сезон в "А"-група с 8 поредни победи.

Както е известно "Титан" изрита Радуканов и сложи на неговото място Драголюб Симонович.

Още новини от българския футбол четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 12 години

Левскар съм,но въпреки това,признавам,че Радуканов направи от ЦСКА отбор,и не прави чест,на шефовете му,че го уволниха....радвам се,че ще работи с Ботев...

12

scenic

преди 12 години

Дано да го оставят да работи! Радуканов има потенциал и е въпрос на време да време да върне Ботев там, където е мястото на отбора- в А група!Стискамму палци да се докаже.

11

Анонимен

преди 12 години

ХУБЧЕВ е ВЕЛИКА ЛИЧНОСТ !!!да съумее да наложи професионалзма си !

fallback