Михаил Мадански Снимка: БТА

Селекционерът на футболните ни национали Михаил Мадански прогнозира минимален успех за България над Уелс в утрешната европейска квалификация. Срещата е от 21.05 ч. на стадион "Васил Левски".

"Обещавам на всички българи, че ще дадем всичко от себе си, за да победим. Аз лично очаквам минимална победа в наша полза. Според мен вече няма значение дали ще сме на 4-то или на 5-о място в крайното класиране на групата", заяви на официалната пресконференция преди мача Мадански.

Селекционерът разкри и кога е разбрал за отказването на Благой Георгиев от националния отбор, както и евентуалната причина за това.

„Към 11 часа разбрах, че Благо е напуснал лагера, това си е лично негово решение, мотивите за това, че си е тръгнал, трябва да разберете от него. Сега си давам сметка защо националният ни отбор е на такова дередже".

"Сега си давам сметка и колко трудно им е било на треньорите, които е трябвало да се съобразяват с капризите на този или онзи. Национален отбор ще има, когато треньорът има водеща роля“, категоричен беше той.

Още по темата

„Могат да се намерят хора, които знаят за какво идват в националния. Ще ви дам пример със Станислав Генчев, който посред нощ да му се обадиш, пеша тръгва. Да сте чули Златински или Мартин Петров да е казал нещо? Аз не съм чул. С такива хора ми се работи в националния“, добави селекционерът.

„Щом Благой Георгиев напусна по този начин, значи не е гръбнакът на отбора. След вчерашната тактическа тренировка, вероятно той е останал с впечатление, че няма да е титуляр, въпреки че аз досега не знам кой ще е титуляр“, добави Мадански.
 

Още български футбол в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase