Снимка: Reuters
fallback

Ваня Стамболова завърши на престижното шесто място във финалното бягане на 400 метра с препятствия на световното първенство по лека атлетика в южнокорейския град Дегу.

Атлетката бе голямата надежда на страната ни за медал, но в крайна сметка записа време от 54.23 секунди, което й отреди шестото място.

Това е и най-доброто представяне на роден атлет по време на тазгодишното световно първенство в "Царицата на спортовете".

Победителка на 400 метра с препятствия стана Лашинда Димъс, която закова хронометрите на 52.47 секунди. След нея се наредиха представителката на Ямайка Мелани Уокър с време от 52.73 секунди и рускинята Наталия Антюх.

Още новини от световното първенство в Дегу четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

Бубето

преди 12 години

Абе, вие нормални ли сте, какви сте не знам!?!? Това, че се е "квалифицирала" за финала е голям праз, да! Защото всички "КВАЛИФИЦИРАЛИ" се за него, ако знаят как живеят спортистите ни в БГ ще се откажат от спорта! Който пък си мисли, че няма "такава позиция като 6-та" да заповяда да стане 1-ви, 2-ри или трети. Убедена съм, че изобщо няма да се докара и до участие на Световно първенство!!! Най-лесно е да се пише! Заповядайте да видим какво можете на пистата!

23

Анонимен

преди 12 години

Абе я се стегнете бе! Има 7 участници. От които тя е завършила 6-та.Т.е. предпоследна. Голям праз, че се е квалифицирала за финала. Не трябва на "олимпийски принцип" (най-вероятно измислен от СОЦА) да се действа.Трябва да се гонят победи, както правят победителите!

22

Анонимен

преди 12 години

Евала Ваня! Да биеш ямайкините!! :) Много малко таланти имаме в днешно време, ти си един от тях.

fallback