Снимка: Getty Images/Guliver Photos
fallback

Димитър Бербатов стана голмайстор на английската Висша лига въпреки, че не успя да се разпише за Манчестър Юнайтед при победното 4:2 над Блекпул в последния кръг от първенството, което прати "мандарините" в Чемпиъншип.

Мегазвездата на България раздели голмайсторския приз с Карлос Тевес, който също не можа да вкара за отбора си Манчестър Сити при победата над Болтън (2:0). Двамата голаджии завършиха сезона с по 20 попадения.

Иначе срещата на "Олд Трафорд" бе повече от вълнуваща, с множество обрати, положения, красиви голове и в крайна сметка с победа за Юнайтед.

Точни за домакините бяха Парк, Андерсон и Оуен, автогол си заби Йън Еват. Головете за Блекпул вкараха Чарли Адам и Гари Тейлър-Флетчър.

Още за мача Манчестър Юнайтед – Блекпул

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

67

lUser

преди 12 години

Че кво като е излезнал от ЦСКА, аз примерно не поддържам нито Левски, нито ЦСКА, нито Манчестър Юнайтед. Това обаче не ми пречи да се радвам на успехите му.

66

тодоресте27

преди 12 години

За мен Бербатов нее никакъв футболист.Мартин Петров,Стилиян Петров,Христо Стоичков са искатински българи и футболисти.....

65

тодоресте27

преди 12 години

Този Бербатов за мен не заслужава да бъде в такъв отбор като Манчестър Юнайтед,защото нее никакъв футболист,добре че се отказа от националния,в германия играеше повече от колкото сега.Той се мисли за голяма работа щом играе в Англия.Преди години Любо Пенев беше същото дърво като Бербатов в Испания стана голмайстор а в националния никакъв го нямаше.Аз съм левскар по душа но се радвам за всеки българин в чужбина който вкара гол независимо да ли е от Левски,Цска или който друг отбор е бил.

fallback