Снимка: Reuters
fallback

В типичен стил Жозе Моуриньо избухна след поражението от Барселона с 0:2, което на практика елиминира Реал Мадрид от Шампионската лига.

Португалецът бе бесен на съдията Волфганг Щарк заради изгонването на Пепе, както и за показването на жълт картон на Серхио Рамос, заради който той ще пропусне реванша. Самият наставник също бе пратен на трибуните.

“В този мач стана ясно, че срещу Барса нямаш абсолютно никакъв шанс. Просто от УЕФА не оставят нито един отбор да играе срещу тях. Не разбирам обаче, защо това е така. Може би заради надписа УНИЦЕФ на екипите им или пък просто ги харесват”, изригна Специалния.

“Да, те са наистина великолепен отбор и това не може да бъде оспорено. Не ми е ясно обаче, защо един такъв равностоен мач бе развален от съдията. Реферите трябва да помагат и да се отнасят еднакво и към двата отбора. Това обаче сега не стана”, добави той.

Какво още каза Моуриньо след загубата от Барселона

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

45

батТано

преди 13 години

Няма значение дали Пепе е докоснал Алвеш,това е :опасна игра:.Еми ако Алвеш не си бе дрьпнал крака,какво щеше да му се случи? Да ходи Пепе в К1 ако иска да рита така.

44

прасчо

преди 13 години

Пепе беше за червен,100%....всеки уважаващ се съдия щеше да го свири....А на Специалния ще кажа само,че именно той играе с 10 защитници и прави футбола Ватерлоо,а не спектакъл...Грозен мач,и свети Меси

43

фен

преди 13 години

На тъмнокожия *** от Португалия все му виновни другите. Типично за всички латиноси. Затова англо-саксонския футбол е най-добрия и затова с или без Бербатов Ман Юн трябва да бие Барса на финала.

fallback