Снимка: Булфото
fallback

Щастливецът с фиша от Сунгурларе, спечелил джакпота от 1 345 769 лв. в играта 6/49 в 11-ти тираж на тотото, е получил парите си от тотализатора.

За спечелването й играчът участвал с обикновен фиш с 4 комбинации на стойност 3,80 лева.

Тотализаторът обаче все още очаква най-големия щастливец в историята, спечелил 7 071 231 лева.

Фишът бе пуснат в Кубрат, а срокът за получаване на огромната сума изтича на 27 март.

От тотото съобщават, че късметлиите имат право да заявят друго населено място в България, различно от това, в което живеят, където да получат спечелените пари – при запазване на пълната анонимност на печелившия, както и сигурността му при получаването на печалбата.

Oще по темата

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

74

yaro

преди 13 години

eй приятелю от Кубрат ,дето си уцелил шестицата,знам че яко те тресе шубето, затова ако четеш сега това ,бате ,лредлагам ти сделка-аз ще ти взема печалбата напълно анонимно , и ще я делим наполовина , а за тебе никой нема да узнае.ако си съгласен ми пиши:)

73

егати разсъжденията

преди 13 години

мноо си зле мой. в банката като попълниш платежно и за него ли да ти земат 2 стотинки, или като от касата като си платиш тока да ти вземат 2 стотинки за листа хартия на който са ти разпечатали сметката. същото е и с бланката за тотото. ако са продаваха в книжарницата *** си купи 1 кочан с празни фишове и си дай парите. иначе сумата е сметната за пренебрежимо малка и затова не ти земат пари допълнително за фиша (защо не му вземали за празния фиш пари ....)

72

Хулиган Иванов, но у

преди 13 години

Тотото са мошеници, това вече всеки го знае! Даже мошенНици :)

fallback