Снимка: БГНЕС
fallback

Наставникът на ЦСКА – Милен Радуканов, остана разочарован от половината си футболисти след загубата с 1:3 от Порто в последния мач на тима от Лига Европа.

Младият специалист призна, че е допълнил списъка с футболисти, които ще изгони през зимния трансферен прозорец, и отправи критиките си към играта на тима.

"Опитахме се да се противопоставим на Порто, видя се разликата в класите. А тя е много голяма. Имаше в определен момент шанс за нещо повече от загуба при 1:1. Но бързо допуснахме втори гол", отчете Радуканов и добави:

"Има футболисти, от които не съм доволен. Разочароваха ме 50 процента от играчите ми. Ще им го кажа насаме, както си трябва".

Вижте още

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Булдозера

преди 13 години

От боклукчии друго не можеше и да се очаква.

11

Румен Кашилски

преди 13 години

МИЛЕНЧООООООО,изгони ги всички бе баце.То каквито и да вземеш след това, по стока ще бъдат от тези инвалиди.

10

Pfff

преди 13 години

Мисълта ми беше че "ОГОРМНАТА РАЗЛИКА В КЛАСИТЕ" не беше никва огромна разлика в класика ами половината отбор (най вече чужденците) се *** и се сдухаха като кучета, незнаеха един пас да направят, една топка не могат да овладеят - а на тоя ниския пичага Делев веднъж му я подадоха и се бута като лъвче и уби вратаря като лъвче - ЖЕЛАНИЕ И ДУХ ПРОСТО !!!! на другите по лицето се четеше - НАСРАНЯЦИ !

fallback