Снимка: БГНЕС
fallback

Английският гранд Манчeстър Юнайтед постигна минимална победа с 1:0 над шотландския шампион Рейнджърс в среща от груповата фаза на Шампионската лига.

Двубоят се игра на стадион "Айброкс" в Глазгоу, а момчетата на сър Алекс създадоха редица голови положения в мача и заслужено победиха.

Единственият гол в срещата отбеляза Уейн Руни от дузпа в 85-ата минута. Българският нападател на гостите Димитър Бербатов излезе като титуляр и остана на терена до 76-ата минута, когато бе заменен от Чичарито.

В другата среща от групата българският вратар Димитър Иванков допусна 6 гола в своята врата при разгромната загуба на неговия Бурсаспор с 1:6 като гост на Валенсия.

Единственото положително за "крокодилите" бе първият гол за тима в ШЛ, отбелязан от Пабло Батаийя. За испанците на два пъти се разписа Роберто Солдадо, а по един гол добавиха Хуан Мата, Ариц Адурис, Хокаин Санчес и Алехандро Домингес.

Вижте всички новини около изиграните мачове от Шампионската лига

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

Петко Петков

преди 13 години

Да, за жалост си прав. В България е пълно с абсурди - едните фенове се подиграват на другите, че тяхният отбор е загубил само с 1 гол. Тъжна картинка....

29

qwerty

преди 13 години

Kvooo 1.5 za manchester v4era v Evrofutbol, v bwin be6e 1.70

28

До Петко Петков

преди 13 години

"Да играеш за България е чест." Чест и достойнство!? Много трогателно- няма що, ама това не ти е Великата Отечествена, а родната ни футболна картинка. Къде точно в нея го съзря това достойнство? В продажното ни мутренско първенство? В черното тото? Или пък в пълната абдикация на държавата от футбола? За някои други спортове, участието в националния отбор може наистина да е чест, но за сегашната ни футболна порнография това едва ли е така.

fallback