Снимка: БГНЕС
fallback

Валентин Михов отказва предложениeто от ЦСКА да заеме президентския пост в клуба.


В понеелник по обяд бившият президент на Професионалната футболна лига заяви, че сряда е денят, в който ще обяди решението си.

Явно обаче няколко часа по-късно то е било налице. "Решението е лично мое. Реших, че в момента не съм необходим на ЦСКА и на футбола", заяви Михов, без да навлиза в подробности какво точно го е накарало да не приеме офертата на "Титан"-ите.

 

Още от новината

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 13 години

Отбори като Левски, Ц С К А, Ботев е срамота да са в положението, в което се намират в момента. Срамно е наличието на дучето и дучевщината. срамно е и това да се бият като Байганьовци. Моля се някой ден в Българският спорт да навлязат европейци!

11

Анонимен

преди 13 години

Човека не е балама.Първо изпрати юристи и счетоводители в цска.Видя че кораба потъва и си тръгна гордо.Че поиграва в казината е факт.Пие и по някое добро уиски(90% от българите са алкохолици които се наливат с всякакви ***).В сравнение с "масовката" в Бг е МЕГА КЛАСА.

10

tulski

преди 13 години

Михов : " В момента не съм необходим на ЦСКА и на футбола "===============================================Отдавна не е необходим на никой !

fallback