Снимка: БГНЕС
fallback

Първата ни ракета Григор Димитров вече официално е най-младият тенисист сред първите 150 в световната ранглиста. В класацията на професионалистите българинът е 146-и с актив от 342 точки.

Огромният прогрес на Димитров се дължи на отличните му изяви през последните седмици, когато последователно спечели титлите от “Чалънджър” турнирите в Женева и Банкок, а от този понеделник хасковлията отново ще вземе участие на турнир от същата категория в тайландската столица.

Останалите българи сред първите 800 са: Димитър Кутровски – 580-и с 38 точки, събрани от четири турнира, Тихомир Грозданов – 584-ти също с 38 точки, но от 19 участия и Тодор Енев – 725-и с 21 точки.

Вижте още

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Hanibal_Lektar

преди 13 години

до 9 Ама как си приличате лудите ... ако не сте една и съща личност . Ти и Пич ... и не си мисли че не се сещаме че вторият му положителен вот е от теб ... хейтър гаден ... на еврейн му мязал ... а ти ми мязаш на това което се събера под ноктите ... !

11

Анонимен

преди 13 години

До 9А ти ми мязаш на неграмотен! Браво на Григор. Не знам някой да е станал No. 1 без да е минал и през по-задни места! А и тези, които принизяват успеха му да се замислят дали те са сред първите 150 в тяхната област!

10

Hanibal_Lektar

преди 13 години

Никакъв , пич не си ... и пичка не си ... а си гаден хейтър ! Заради такива *** като теб сме на това дередже ... при теб , във всички постове направени тук , лъха негативизъм . Скрий се в дупката и замълчи ! По темата :Давай Гришо ... с теб сме ! Само напред и нагоре !

fallback