Снимка: Getty Images/Guliver Photos
fallback

Националният селекционер на Испания Висенте Дел Боске планира да остави звездата Фернандо Торес на резервната скамейка за предстоящия полуфинал срещу Германия, тръбят испанските медии.

Нападателят досега започваше като титуляр във всеки един от мачовете на "Ла Фурия" от световното първенство, но въпреки това не успя да отбележи нито един гол и показа с играта си, че не се намира в най-добрата си форма.

Затова Дел Боске обмисля да използва схема 4-5-1 в мача срещу немците, като в предни позиции ще бъде само голмайсторът на отбора Давид Вия.

Очаква се вместо Торес в състава да се появи още един полузащитник. По всяка вероятност треньорът ще избира между Сеск Фабрегас и Давид Силва.

Вижте още новини около Световното първенство

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

misho

преди 13 години

Я вижте това: velofan каза"Дел Боске ще направи най-добре, да не вади изобщо отбора срещу Германия.Да каже, че повечето са болни от грип (в ЮАР сега е зима),ще загубят служебно с 3:0 и ще се спасят от РЕЗИЛА,който ги чака под формата на ГОЛЯМ НЕМСКИ БОТУШ в ***... "а сега се смейте, ама мно-о-о-о-о-го:ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха...

16

ивкон

преди 13 години

тия, които плюят торес, гледали ли са негови мачове извън световното, че много знаятв момента сити и челси, че и барса ще се избият за него, независимо от слабото му световноаман от разбирачи

15

до маншафт

преди 13 години

айн цу цвайн цу дрън шлагер от USA 94

fallback