Марина Георгиева. Снимка: Булфото
fallback

Поредна травма удари олимпийската ни делегация на Олимпиадата във Ванкувър.

След като Евгения Раданова се състезава с болки във врата, алпиецът Стефан Георгиев е с подут крак, Сани Жекова приключи представянето на игрите с тежка контузия, а ски бегачите ни се оплакаха от преумора, сега и състезателката ни по шорттрек Марина Георгиева страда от болки в колената.

Контузията се оказа стара, като се очаква днес Марина да премине ядрено магнитен резонанс, който да даде повече яснота около състоянието й.

Самата състезателка призна, че се надява проблемът да не й попречи на старта във втората дисциплина за която има квота - 1500 метра, който ще се състои в събота.

Вижте още

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

41

Анонимен

преди 14 години

Целият ни олимписйки отбор сакати коне: Жекова, Стефчо Георгиев дето му е пистата все крива, Килианчо, Киркова, а сега и тази контузена. Какво правят на тая Олимпиада, да не им трошат краката на всичките вечер? Срам!

40

Хамал

преди 14 години

именно Това за параолимпийчите аз го знам,явни и ти,ама на повечето едва ли .И след като тези хора могат да се представят подобаващо,въпреки държавната анти -политика спрямо тях,как спортистите ни поне поне не могат да се държат достойно.Това драги,което съм написал му се казва иронияИ пак не разбирам защо с мене се ядеш?Явно сме от интелигентните хора,така че малко не ми е ясно.

39

Toshan 1

преди 14 години

Edni barzi pisti pokazaha koi sa turisti i koi sa sportisti - a pak na Georgiev izkazvaniata che sa ne go prenebregnali pokazaha che e tursit deoto se e vzhivial za sportist - da hodi da vpechatliava debelite anglichanki na Todorka-ta a ne da hodi po excurzii

fallback