41

Анонимен

преди 14 години

Целият ни олимписйки отбор сакати коне: Жекова, Стефчо Георгиев дето му е пистата все крива, Килианчо, Киркова, а сега и тази контузена. Какво правят на тая Олимпиада, да не им трошат краката на всичките вечер? Срам!

40

Хамал

преди 14 години

именно Това за параолимпийчите аз го знам,явни и ти,ама на повечето едва ли .И след като тези хора могат да се представят подобаващо,въпреки държавната анти -политика спрямо тях,как спортистите ни поне поне не могат да се държат достойно.Това драги,което съм написал му се казва иронияИ пак не разбирам защо с мене се ядеш?Явно сме от интелигентните хора,така че малко не ми е ясно.

39

Toshan 1

преди 14 години

Edni barzi pisti pokazaha koi sa turisti i koi sa sportisti - a pak na Georgiev izkazvaniata che sa ne go prenebregnali pokazaha che e tursit deoto se e vzhivial za sportist - da hodi da vpechatliava debelite anglichanki na Todorka-ta a ne da hodi po excurzii

38

Хими до Хамал

преди 14 години

Що се отнася до параолимпийския отбор...В Пекин печелят 5 медала, сред тях златен...след нас остават държави като Финландия, Австрия, Белгия, Ирландия...та в България нашите инвалиди не могат да излезат от дома си, но се представят повече от достойно!!!!

37

хими

преди 14 години

Думичката куфари уместна ли е според теб, под статия с името на Раданова!!!!????Тя куфар ли е (погледни набързо спортната и история и занемей,Летни Зимни...) или пък това младо момче Анев????Номер 34 е напълно прав!

36

Анонимен

преди 14 години

То май на тези им трябва помощ от Военно - Медицинска Академия повече, отколкото на хаитяните. Един здрав не остана. А мен не ме е яд, че не печелят, яд ме е, че не си дават много зор и само търсят оправдания.

35

34еи

преди 14 години

Професор Гаврийски наричаш такив като теб "Развите до раменете"

34

Милен

преди 14 години

Красимир Анев в биатлона много добре де представя. Голямо бъдеще има. А отнсно "данъкоплатците" парите за цялата делегация са смешни като сума. Сумата е колкото да се изкърпят 2 дупки във Варна. Щом са покрили нормативите за участие, които са доста високи, значи трябва да са там. А за американци и италианци, които се класират след нашите, какво ще кажете? По логиката Ви са направо за линчуване. Значи който се класира в средата на таблицата или по-назад за вас е недостоен и само се разхождал.

33

грамотен бивш спорти

преди 14 години

1. Да занимавал съм се2.Тия хлапета не са кучета!3. За какво да сме благодарни?4.Като 10 г. си бил професионалист как заработи платата си някой знае ли те?5. Платили сме с данъците си , с пари дето щяха да са за болните и децата.6. Имаш основание да се срамумаш от нас дето плащаме , а ти не знаеш как става това

32

Хамал

преди 14 години

точно мене ли ще критикуваш,я виж какви помии има писани,че и нецензурни?!Уважение,ако обичаш и не коментирай злобно!:)

31

хими

преди 14 години

Стига глупости и максимализъм, моля преди да пишете коментари да правите справка със сегашното разпределения на медалите и силите. Раданова дълго време беше "куфар" пълен с медали и мнг радости и усмивки за нас, поне към нея покажете уважение и не коментирайте злостно!!!

30

тино

преди 14 години

С цялото ми уважение към спортисите,но те се ос..ха вече.Нахалниците ски бегачи били уморени,тая се контузи без дори да се е състезавала(беше дисквалифицирана),шейните били уплашени,дебелия скиор бил с подут глезен(той целия е подут) и т.н.Никой не очаква чудеса,но данъкоплатеца не ги праща там на почивка там по дяволите!!!

29

Бивш спортист

преди 14 години

На кого се сърдите бе айдуци? Колко от вас са се занимавали със спорт през живота си? НЯмахме късмет през тази олимпиада, но това означава ли, че когато кучето носи кокала е добро, когато не за нищо не става? Що за хора сте вие? Неблагодарници! Аз съм тренирал 10 години професионално ски бягане, и знам за какъв стрес и какви контузии става на въпрос. Форумни плъхове няма как да знаят, какво аджеба означава да си спортист. Пратили сте ги били? Кой и с какво сте пратили пък вие? Срам ме е от вас!

28

Хамал

преди 14 години

За жалост и миналата година на световното по лека атлетика бяхме с параолипийския отбор.Не искам да обиждам хората с увреждания,но там единия си ударил нокътя на дъската за дълъг скок,другия не помня вече,аз просто стоях и чаках коментатора да каже кой е поредния спънат наш състазател. Мъка.

27

Хамал

преди 14 години

"Словенка спечели бронз с четири счупени ребра"Я да видим сега какво могат да кажат нашите?! Никой не очаква от тях пълзейки с изсипани черва към финала да печелят с олипийски рекорд.Но това да отидеш там и да откажеш да участваш в състезание?! Поради умора?! Да не им се е завил свят от височината,щото са "тренирали "на равно?!

26

Мале мале

преди 14 години

Леле, хора какво направихме! Пуснахме ги там милите да им се активизират болешките. Нека да не се мъчат хората-виодяха малко свят, да си идват дома най-добре. Гледам, че не се напъват много-обречена е историята.Жалко. Трябва д аима сериозен и справедлив подбор, защото за наша радост, все още са останали амбициозни и способни хроа. нека да им се дава шанс, ащото иначе ще останат само "Октоподи", "Трактори" и един бълвоч простотия в тази държава.

25

Анонимен

преди 14 години

всеки път едно и също - имам болка в г..зЪ. Оставам с впечатление, че нашите "спортисти" използват това извинение, защото ги е страх, че няма да постигнат нищо. Но дали това е начина да оправдаят надеждите на България? Аз лично предпочитм да вида, че даден спортист се е борил и дал всичко, на което е способен, дори и да не вземе медал.

24

Baceto

преди 14 години

abe tiq 6to ne si ebat amikata ebati revlivite konteta - atleti kolko kotkata mi e magiosnik - sram za BG

23

Хамал

преди 14 години

Само куфари сме пратили,за жалост.Дето ги мъкнем на наш гръб ,за да отидат на олимпиада

22

bacho

преди 14 години

Както винаги - заложили сме на куци коне!Не че очаквахме нещо кой знае какво....!Май свикнахме все нашите отбори да са в ролята на боксовата круша.