Снимка: БГНЕС
fallback

Още преди края на сезона във Висшата лига британският "Дейли Мейл" започна да си прави сметки кои са най-големите издънки на Острова и изненадващо на втора позиция се появи капитанът на националния ни отбор Димитър Бербатов.

Медиата провела допитване до десет от собствените си журналисти и според тях провал номер едно във Висшата лига е бразилският ас на Манчестър Сити Робиньо.

Интересно е обаче, че сред мненията на репортерите има доста противоречия, като някои пък са сложили плеймейкърът на "гражданите" сред 11-те най-силни футболисти.

Против Бербатов е гласувал Джон Едуардс, определяйки българина като "неустоим една минута, невидим 89". Без да обяснява, своя вот против капитана на "лъвовете" е дал и Нийл Моксли.

Вижте още

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

38

varg1.blog.bg

преди 15 години

номер 1 в България

37

gogo

преди 15 години

mnogo qsno 44e e izdynkla be6e si dobre v totnym ama ..... toi naistina e izdynkata na ostrova :)

36

Иво

преди 15 години

Левскар съм и моля всички левскари да не падат на нивото на дучето. Харесвам Бербатов, защото той играе всеки мач на върха на възможностите си. Харесва ми неговата борбеност, всеоотдайност и погледа върху играта и жалко е , че някои в Англия може да си позволи да го нарече и нареди като "издънка". Браво Бербатов и помни , че ти си едно от малкото неща което ме прави горд, че съм БЪЛГАРИН. И наистина съм ЛЕВСКАР от поколението на Теко, Патрата, Соколето , Печеников, Гунди и много други талантиви футболисти.

fallback