Снимка: Булфото
fallback

Левски записа поредна срамна страница в историята си, след като "трактористите" от БАТЕ (Борисов) унижиха "сините" с 1:0 насред Герена.

След миналогодишния шамар от Тампере, сега Левски се изложи в третия предварителен кръг на Шампионската лига.

Единственото попадение в мача заби Ржевски в 60-ата мин. и доближи съотборниците си от Беларус на крачка от големите пари в групите на Лигата.

Велислав Вуцов пък подаде оставка веднага след загубата и даде пресконференция по-късно вечерта. Специалистът си призна, че е получил ултуматум от Тодор Батков - или сам си тръгва, или ще бъде уволнен.

Вуцов заяви още, че според него Левски е играл много добре и не смята, че една изпусната дузпа го прави по-слаб треньор.

Синът на Сивия кардинал пожела на футболистите успех в следващия мач и заяви, че синият клуб завинаги остава в сърцето му.

Вижте още

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

97

ВЪЗМУТЕНИЯ

преди 15 години

Защо е тази злоба , защо е тази омраза? Защо се допускат тези пълни с отвращение коментари във форума при положение че има ясни условия за коментарите в тях? Замислят ли се тези които пишат тези долни и вулгарни неща, и наричат феновете на противниковите отбори с най-различни имена, че точно затова НЯМА ФУТБОЛ в БЪЛГАРИЯ. Футбол ще има тогава,. когато се научим да се уважаваме.Тогава когато видим на трибуните при мачове в които се защитава честта на БЪЛГАРИЯ , отборите и техните фенове. Но не за да освиркват тези които ни представят а да ги подкрепят и аплодират независимо от постигнатия резултат.

96

преди 15 години

Бате (Бойко) Борисов бие без упойка.

95

преди 15 години

най-тъпите същества в света са българските футболни запалянковци.Докато смотаните смешни "велики" футболистчета трупат милиони запалянковците се напиват като последните *** и си трошат главите покрай стадионите.Тея били червени тея били сини...трябва да се наричате всички с едно име *** без работа.

fallback