Снимка: БГНЕС
fallback

Строежът на Националната детска болница ще започне юни 2025 г., обяви на брифинг служебният премиер Димитър Главчев днес.

Той отбеляза, че до 15 ноември се очаква да бъде разчистен теренът в Горна баня, където ще бъде построено лечебното заведение. По думите му остава да се довърши само разчистването на подземните помещения на една от съборените сгради.

Главчев посочи, че структурата и капацитетът на болницата включва около 400 места и 26 отделения и целта е да се осигури комплексна грижа за малките пациенти.

Важното е, че за 4 години ще бъде преодолян застой от 40 години, каза Главчев за завършването на строежа на болницата.

Относно подготовката на вота Главчев заяви, че всичко е наред и в срок.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Главчо,

преди 1 час

Не бързай.Срга Баце като дойде на власт,ще я спре.Както беше 12 години.

13

Крадат МИЛИАРДИ

преди 1 час

ВЪВ връзка с оптимизация на управлението да се оптимизира личния състав на доказано престъпни министерства,ведомства, дирекции, президенството ,министерски съвет до 2 % от сегашния ..НЯМА ПАРИ ЗА ИЗДРЪЖКА. Ликвидирани са стотици хиляди печеливши фирми. Ограбени са десетки хиляди заводи.НЕфтохим, Девня са харизани за стотинки.. Крадат милиарди с цени на тока и горивата. Да се проверят крадците какви данъци са платили вкл ДДС, акцизи,мита,еко такси, пътни такси,за отбраната ..

12

ВНИМАТЕЛНО с терена

преди 1 час

ИЗграждането на детска болница на този терен Е ЗАБРАНЕНО !!Експерти да проучат рекламиращи изграждането за подготовка за ОГРАБВАНЕ< ИЗТОЧВАНЕ НА СТОТИЦИ МИЛИОНИ ОТ НАРОДА БЕЗ ДА ЗАВЪРШАТ СТРОЕЖА !!ДО МИЛИАРД МОЖЕЛИ ДА ОГРАБЯТ подават следящи поредната рекламирана ИНВЕСТИЦИОННА ИДЕЯ>.

fallback