Снимка: БГНЕС

Нова опасна ситуация по софийските улици. Шофьор кара с висока скорост в насрещното платно, в района на бул. Цар Борис III и бул. Братя Бъкстон. Смразяващото кръвта видео бе публикувано във Facebook групата "Катастрофи в София".

Под поста се завихри бурна дискусия. Повечето коментиращи призовават за незабавна реакция от органите на реда, тъй като подобни разсеяни шофьори са потенциална опасност на пътя:

"Крайно време е органите за движение по пътищата (ако има такива изобщо в България) да започнат да си вършат работата. Полиция на всеки десет километра, един месец поне и яко глоби, отнети книжки, конфискувани коли...и ще се осъзнаят".

"Моята позиция е, че са виновни ДАИ и инструкторите, че се налапаха и пуснаха убийци по пътищата без да осъзнават какво следва, полицията е ясна,те не знаят къде се намират постоянно."

"Докато не започнат да се взимат книжки, така ще е".

По-рано днес друг шофьор беше заснет да кара в насрещното, но на  бул. "Европа" - между магазин METRO и Mr. Bricolage, в близост до столичния квартал "Люлин".

От публикуваното видео се вижда как двама мъже са в автомобила. Мъжът кара в насрещното платно, директно срещу другите движещи се автомобили. Забелязва се, че има и балон с райски газ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase