Остават само два дни до първия училищен звънец, свързан с вълнения не само за учениците, но и техните семейства. Лятото е към своя край и днес е време да го изпратим с едно цветно приключение, в което са вплетени много забавления, игри, полезна информация за старта на учебната година и големи семейни награди!

Целодневното семейно събитие Day Off: School Time, организирано от Dnes.bg, ще се проведе днес, 14 септември, пред Хипермаркет HIT Max в столичния квартал "Младост". Между 10 и 17 часа деца и родители ще могат да кажат официално довиждане на лятото и да посрещнат с много усмивки и забавления новите предизвикателства.

Многобройните ни партньори ще се погрижат часовете да минат на един дъх. Всички участници ще имат възможността да се запознаят с предложения на езикови школи, да разберат повече за здравословното хранене и здравословния начин на живот, да получат съвети за детското образование, да се забавляват семейно в работилниците на място. Родителите ще могат да научат повече как да стимулират финансовата грамотност на децата си, а и самите те да научат повече за инвестициите, как да планират семейния бюджет.

Зад каузата за правилно детско образование и развитие в училищна възраст застанаха и нашите посланици - попзвездата Мария Илиева, бившата българска състезателка по художествена гимнастика Симона Пейчева, вокалистът на „Остава“ Свилен Ноев, многократният шампион в кикбокса и звезда от веригата SENSHI Владимир Вълев, създателката на издателство „Книгозавър“ и общността за четящи деца и родители Пирина Воденичарова, водещите на Bulgaria ON AIR Петя Кертикова, Кристина Цветкова, Ганиела Ангелова и бизнес журналистът от Bloomberg TV Bulgaria Роселина Петкова. Самите те споделиха своите щастливи мигове и предизвикателства при отглеждането на своите деца, които можете да видите в нашата специална секция.

Как да се включите в томболата за наградите?

Събитието със сигурност ще остави приятни спомени за част от участниците не само със забавлението, но и с големите награди. Те ще бъдат изтеглени на томболен принцип, като има едно единствено условие - да съберат стикери от всички щандове на Day Off: School Time.

Големите семейни награди са:
 

  • Почивка в луксозния Къмпинг Градина
  • Почивка в Гранд хотел Банско
  • Уикенд в хотел Мальовица
  • Възможност за организиране на парти за рожден ден с OreHHerO в най-новото място за събития в София Villa Rosa
  • Ваучер за пазаруване от Хипермаркет HIT MAX


Още много изненади очакват посетителите през цялото време от 10:00 до 17:00 часа.

Победителите ще бъдат изтеглени на случаен принцип по време на събитието и ще бъдат обявени на сайта dnes.bg.

Основни партньори на Day Off: School Time са: Елана Фонд Мениджмънт, International Asset Bank.

Партньори на Day Off: School Time са: Britanica, Столето, British Council.

В партньорство с: Хипермаркети HIT MAX, Онлайн супермаркет Shop.gladen.bg, Apteka.puls.bg.

Събитието се организира с подкрепата на: Max International, Valentis, NEXT LEVEL, Florina, Therasal, FREETUSS, Здравословен Център и абонаментни менюта - Vita Rama, Centrum, Academy PRO, Дентална клиника „Диамед“ Младост, Витамини за деца Марсианци, Детски учебен и арт център “OreHHerO”, Езикова школа „Престиж“, Верига зоомагазини и клиники „Zoo Center”, Бусинска Сръчкотилница, “Къмпинг Градина”, Хотел „Мальовица“, DEVIN, J Point Group и Photocorner.bg.

Институционални партньори на събитието са: BESCO, Музейко.

Медийни партньори на Day Off: School Time са: Az-jenata.bg, Teenproblem.net, Bulgaria ON AIR, Bloomberg TV Bulgaria, сп. „Жената днес”, “София играе”, Mama Mia.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase