Снимка: БГНЕС
fallback

Столичната комисия за борба със зооантропонозите ще заседава извънредно днес по заповед на директора на Регионалната здравна инспекция (РЗИ).

Причината е установените случаи на заболели от Западнонилска треска в София.

Експертите трябва да вземат решение за извънредна обработка срещу комари на територията на столицата. Последната планова обработка е направена преди два дни – на 27 август, отбелязва БГНЕС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Анонимен

преди 2 седмици

Преди 20 минути пръскаха за комари до Лидъл на Дунав в Пловдив. Разминахме се на светофара. Замириса много на нафта. Странна миризма.

22

Велес

преди 2 седмици

Извънредно пръскане ли? Всички вие, дето по една или друга професионална характеристика имате отношение за здраявето на хората, трябва да бъдете съдени за некадърност и престъпно неизпълнение на задълженията си... Оня, здравния инспектор, какво се крие като мишок в трици... Какво извънредно пръскане... досега трябваше да са обработени рисковите площи с препарати... Или парите отидоха в Украйна? Или някой ги приватизира? Еееехххх... Гадове безскрупулни....

21

Анонимен

преди 2 седмици

Столична община не може да смогне , за комари ли да пръсказа кърлежи ли , улици ли да разхлажда , вода да раздава от градушка да оправя шетите, да измерва замърсен въздух и да раздава нови печки , пво ли да инсталира, трафика да контролира :-)

fallback