23

Анонимен

преди 2 седмици

Преди 20 минути пръскаха за комари до Лидъл на Дунав в Пловдив. Разминахме се на светофара. Замириса много на нафта. Странна миризма.

22

Велес

преди 2 седмици

Извънредно пръскане ли? Всички вие, дето по една или друга професионална характеристика имате отношение за здраявето на хората, трябва да бъдете съдени за некадърност и престъпно неизпълнение на задълженията си... Оня, здравния инспектор, какво се крие като мишок в трици... Какво извънредно пръскане... досега трябваше да са обработени рисковите площи с препарати... Или парите отидоха в Украйна? Или някой ги приватизира? Еееехххх... Гадове безскрупулни....

21

Анонимен

преди 2 седмици

Столична община не може да смогне , за комари ли да пръсказа кърлежи ли , улици ли да разхлажда , вода да раздава от градушка да оправя шетите, да измерва замърсен въздух и да раздава нови печки , пво ли да инсталира, трафика да контролира :-)

20

Анонимен

преди 2 седмици

Добра идея.Добре че малко захладня,защото и това ще помогне да им се намали популацията.Тъничките им крачета треперят от студ.Ползвайте и препарати против комари.

19

Комар

преди 2 седмици

Добре си живеехме при Фандъкова!

18

За пари ли?Много ли?

преди 2 седмици

В София комари вече няма. Заради мръсния въздух. И мухи даже няма. Дори в кварталите до парк. Двама души умряли от западнонилска треска... На "около 70 години", значи може и на 75, но "с хронични заболявания", нали. Цитатите са от този сайт. И дайте да дадем едни 100 000 лв. за пускане на пушек? Нали си пише, че прелетните птици я пренасят? По същата логика дайте 100 000 лв. на ловците да ги изтребят. Заради двама починали. P.S.: *** в езерото Панчарево кога ще го почистите?

17

AZ

преди 2 седмици

Всяко едно пръскане в София е извънредно, понеже по принцип не се пръска.

16

ДО 17

преди 2 седмици

До АнонименТО дори това не е овце българското - НИЩО НЕ Е !

15

Анонимен

преди 2 седмици

В Пловдив руската с график, който общината обяви отдавна. Хората са уведомени, но реално всичко се спазва от графика. Предстои да пръскат на 30.08.2024 г. и 02.09.2024 г. на територията на район "Южен. На 03.09.2024 г. на територията на кв. "Коматево" и кв. "Прослав" На 04-05.09.2024 г. на територията на район "Централен". Снощи 28.08 и тази вечер се третира кв. "Кършияка". Удивителни са резултатите. Ние не сме видели повече от 2 комара за цялото лято.

14

Анонимен

преди 2 седмици

А по селата сигурно не живеят хора и няма риск понеже там никъде не се пръска

13

Ноно

преди 2 седмици

Управата на всеки град да си преценява, за София - трябва! Към коментар *3* - пръскат да не умреш и ти, че после няма кой да пише т*ъ*пи коментари!

12

хехе 2

преди 2 седмици

пръскали са ама на найци керемидкен !

11

бг смешки 2

преди 2 седмици

У БГ като ви кажат нещо трявба да се обърнете на другата страна ..

10

Анонимен

преди 2 седмици

Не става ли да се сложат по уличните лампи от тия пържилниците за насекоми. Пръскането си е химия и отрова.

9

Алекс

преди 2 седмици

Пръскането през 2 дни е напълно безмислено освен за този,който усвоява средствата.

8

Анонимен

преди 2 седмици

В Пловдив снощи след 23 часа в Кършияка пръскаха против комари. През последните 2 месеца може би около 10 пъти виждам специалната кола от балкона. Има ефект.

7

до ТЕДИТО

преди 2 седмици

До Тедитова лято няма мн комари защото е мн горещо ! комари има мн когато е влажно и топло а не студено и горещо ....когато е горещо не могат да летят от жегата ...

6

до 1

преди 2 седмици

До АнонименНИКЪДЕ ! и сега не са пръскали !

5

Анонимна

преди 2 седмици

Надявам се скоро и в цяла България. Щото зимата комари няма.

4

Анонимен

преди 2 седмици

Защо само в София ,та това е дискриминация .Или както се казва София ,не е България .