Снимка: БГНЕС

Пътуващи българи с малки деца не излетяха от летище София до Мадрид. Полетът, който е отменен, е на нискотарифната компания "Райънеър”, съобщава БНР. Повече от 15 часа хората нямат никаква информация.

Полетът по разписание е бил планиран за снощи, 22:30 часа. Самолетът не излита, а малко след полунощ на пътниците им е обяснено, че има сериозно закъснение. Пет часа по-късно им е съобщено, че полет няма да има.

 "Дори не го обявиха официално, просто между хората. И казаха да си вземем багажа и ще ни настанят - тези, които не са от София, в хотели, а на следващия ден полетът ни ще бъде в 12:30 часа. Тоест днес“, разказва жена, която е трябвало да пътува до Испания.

Жената допълва, че на летището е имало много семейства с малки деца, които са плачели. Имало е и много възрастни, които са помолили да излязат на въздух, но от авиокомпанията не са реагирали по никакъв начин.

Днешният полет е бил планиран за 12:30 часа, но също закъснява. По-късно е обявено, че самолетът ще излети в 18:30 часа. Пътниците вече не са сигурни дали ще има полет, защото получават разнопосочна информация.

От "Райънеър” отказаха коментар.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase