Снимка: БГНЕС
fallback

Оставката на кмета на София Васил Терзиев, както и на заместник-кмета по транспорта Илиян Павлов поискаха по време на пресконференция в Столичната община Димитър Вучев и Прошко Прошков, общински съветници от групата на ГЕРБ-СДС в Столичния общински съвет.

Oще по темата
По-рано днес Върховният административен съд се произнесе Столичната община да прекрати новата организация на движение по бул. "Витоша", бул. “Патриарх Евтимий“ и ул. “Проф. Фритьоф Нансен".

"Очевидно от "Спаси София" имаха желание да извъртят темата много умело, така че посоката да бъде угодна за тях“, коментира Вучев.

Съдът разпореди да се спре новата организация на движение по Патриарха. Големият въпрос, който се задава вече месец и половина, е защо новата организация се случи "на тъмно", попита Вучев, цитиран от БТА.

Той поиска информация какво се случва с финансовата обосновка.

"Не получихме отговор колко струва", каза общинският съветник. Искаме ясно да ни бъде казано колко струва, посочи Вучев и допълни, че каквато и да е сумата, тя трябва да бъде ясна за гражданите, защото това може да се окаже злоупотреба в особено големи размери.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

53

Анонимен

преди 1 седмица

Правилно да сложат Антон Хекимян за кмет. Всичко точно. Като по учебник.

52

герб СМЕШНИЦИ

преди 1 седмица

Плюят ПП ДБ , а ги искат във правителството?!?!?!?

51

Кога ще

преди 1 седмица

спрете дивашкото презастрояване в карето Софийски, Борис III, бул. Славейков, Гешов.За живущите е АД, всяка година по 2 нови сгради, бетоновози, мръсотия, разбиване на тротоари, шум, . Тесни еднопосочни улици станаха като магистрали. Без места за паркиране. Липсва въздух. Липсват детски градини, паркинги.

fallback