Снимка БГНЕС, архив
fallback

Лимузина с абитуриенти катастрофира на бул. „Патриарх Евтимий“ в София. Инцидентът е станал вечерта, става ясно от публикация в социалните мрежи в групата „Катастрофи в София“.

Част от предната броня на лимузината е паднала след удара.

Полицията призова за внимателно шофиране в дните покрай баловете. Традиционно, полицията предприема допълнителни мерки за сигурност в празничните дни.

„Най-честите нарушения са изскачане на млади хора през прозореца на автомобила, размахвайки ръце, без предпазен колан и въртене на гумите от младите водачи на автомобилите. Всички тези неща са много сериозни нарушения и създават предпоставки за тежки катастрофи“, каза бившият началник на столичната „Пътна полиция“, Тенчо Тенев.

„СДВР дълги години охранява баловете, столичната „Пътна полиция“ също. Следим с камери и снимаме нарушителите, които се движат по улиците на София в коли и са извън прозорците. После ги привикваме и им се съставят необходимите документи и наказания за тези нарушения“, казва той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

44

Анонимен

преди 1 месец

Данъкоплатците не са длъжни да плащат на полицията извънредни дежурства. Да не говорим ,че здравите младежи най-добре да се учат да ходят пеша. Вместо за балове да си плащат за университет. На запад децата от 16-18 г. Възраст сами живеят под наем и родителите носят скъпи дрехи ,карат скъпи коли и пътуват по света. Пишлеметата да се учат на труд аааа-*** ха.

43

До 32 - продължение

преди 1 месец

Разделиха се по живо, по здраво, хлапаците винаги коректно си бяха плащали наем и сметки. Тя разбра от съседи, че същите момчета наели пригоден за живеене сутерен наблизо. Преди да започне освежаващ ремонт, тя реши да премести някои вещи и да донесе нови. Тогава забелязала, че всеки пък заварва пода на банята мокър, топла пара се усещала във въздуха. И какво се оказа? Хлапаците си направили още един ключ и ежедневно идвали да се къпят, защото в наетия от тях сутерен нямало баня. Чешити всякакви!

42

До 32

преди 1 месец

Не се ядосвай. Разбирам, ощетили са те и са много виновни затова. Но все пак не се е случила тежка беда. Ще ти кажа една смешка, която се случи преди няколко години в една от уличките в квартала откъм западната страна на бул. "Витоша". Моя позната даваше под наем малък апартамент. Квартирантите бяха млади буйни момчета, да се чудиш да следват ли са дошли в София или да копунясват. Заради оплаквания на съседите от нескончаемата врява, тя им каза, че ще прави ремонт, затова прекратява договора.

fallback