44

Анонимен

преди 1 месец

Данъкоплатците не са длъжни да плащат на полицията извънредни дежурства. Да не говорим ,че здравите младежи най-добре да се учат да ходят пеша. Вместо за балове да си плащат за университет. На запад децата от 16-18 г. Възраст сами живеят под наем и родителите носят скъпи дрехи ,карат скъпи коли и пътуват по света. Пишлеметата да се учат на труд аааа-*** ха.

43

До 32 - продължение

преди 1 месец

Разделиха се по живо, по здраво, хлапаците винаги коректно си бяха плащали наем и сметки. Тя разбра от съседи, че същите момчета наели пригоден за живеене сутерен наблизо. Преди да започне освежаващ ремонт, тя реши да премести някои вещи и да донесе нови. Тогава забелязала, че всеки пък заварва пода на банята мокър, топла пара се усещала във въздуха. И какво се оказа? Хлапаците си направили още един ключ и ежедневно идвали да се къпят, защото в наетия от тях сутерен нямало баня. Чешити всякакви!

42

До 32

преди 1 месец

Не се ядосвай. Разбирам, ощетили са те и са много виновни затова. Но все пак не се е случила тежка беда. Ще ти кажа една смешка, която се случи преди няколко години в една от уличките в квартала откъм западната страна на бул. "Витоша". Моя позната даваше под наем малък апартамент. Квартирантите бяха млади буйни момчета, да се чудиш да следват ли са дошли в София или да копунясват. Заради оплаквания на съседите от нескончаемата врява, тя им каза, че ще прави ремонт, затова прекратява договора.

41

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 36 Аз съм на същото мнение. Само ще добавя, че наистина трябва да им се внуши, че докато се забавляват не бива да излагат на риск и своето здраве и живот, и здравето и живота на случайните минувачи. Иначе, нека се забавляват, абитуриентският бал е ваднъж в живота. И да са живи и здрави!

40

Анонимен

преди 1 месец

Появява се класа на която всичко им е позволено. Положението е трагедия.

39

Анонимен

преди 1 месец

34: Пловдив отдавна е изоставен. Разбити улици, мръсотия, всеки си кара кой както желае, паркирането става даже на булеварди и в насрещното. Всеки си прави кой каквото иска. Положението е трагично и ще става още по зле.

38

ПаПа Гал

преди 1 месец

Ама как на "Патриарха"...... кмета каза, че там след реорганизацията дори и задръствания не стават при буря.....

37

Анонимен

преди 1 месец

Напишете за варненската катастрофа и пуснете и видеото на наглите п.иш.ле.ме.та, които добре, че не убиха някого. Не мога да повярвам до къде я докарахме, честно!!!

36

Анонимен

преди 1 месец

По злобен, най злобен, българин

35

Анонимен

преди 1 месец

Значи гейовете защитени даже и минусу ми пишат що тъй децата не

34

Анонимен

преди 1 месец

Нека се забавляват малките, за някои това ще е единствената наистина тържествена вечер в живота. Както искат, така да си я правят. А мизерните завистници мрънкачи, да го д...

33

Анонимен

преди 1 месец

А на гей парада глоби що няма ?????463

32

Анонимен

преди 1 месец

Айде, сега и чистите, дето се къпели, били лоши. На българина, всичко, което не е tъпо, като него е лошо. Баси племенцето жалко

31

Секретар мвр

преди 1 месец

Изскачали през прозорците размайвали ръце и крещели ". Автора мрази деца абитуриенти особено . Можеше да замести. Думата изскачам " с показвам през прозореца. А крещенето не е нарушение . Размахването на ръце също.

30

Анонимен

преди 1 месец

Тук някой си обижда хората, че не се къпели. А точно къпещите се по два пъти на ден са най- големите мръссници. Голямото добрутро били поради факта, че хабят вода. Много сте напреднали, къпещите се, а вониите отвътре. Ако знаете колко наемателя познавах, дето нито водата, нито тока си плащаха с месеци, нито дори наема, редовно се къпеха и по този начин редовно КРАДЯХА още повече от собственика, вместо да излязат да поработят, да се поизпотят и да платят дълговете си. чистички и умитички наглеци!

29

Анонимен

преди 1 месец

Нова организация на движението и паркирането, нови катастрофи.

28

Анонимен

преди 1 месец

велоалеите са виновни!

27

nimportequi

преди 1 месец

Тройкаджиите трошат лимузини а отличниците пеша...

26

до 38

преди 1 месец

Моцарт ли да пускат, Стелий?!

25

Стоян Стелий :

преди 1 месец

"Пускай Миле Китич! Налей ми още,братЕ!"