Снимка: БГНЕС
fallback

Столичната община не е внесла за съгласуване в отдел „Пътна полиция” проекта за новата организация на движение в центъра на София. Това обявиха от СДВР. Въведението в района на булевардите „Витоша”, „Патриарх Евтимий” и „Фритьоф Нансен” предизвика сериозна полемика.  

Oще по темата

„Това е изискване, залегнало в нормативен акт на Министерството на регионалното развитие и благоустройството за организиране на движението по пътищата, отворени за обществено ползване. Едва след като завърши съгласувателната процедура се узаконява проекта за организация на движението”, поясняват от СДВР.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

61

Анонимен

преди 1 месец

Искахте Бонев имате го искахте Терзиев имате го само че не сте преценили че това са новите поколения болшевики правят каквото си искат със сила терор законите са тези не важат НЕ виждат ли че стесниха платното А онези ов МВР и още там спят ли

60

Анонимен

преди 1 месец

Не се учудвам, че е имало някаква подобна идея и че не е реализирана, но общината винаги е имала разнообразни виждания какво да се случва по тоя център - от разграждане на дворове по каретата, за да има повече място за игра на децата, до взимането на първите етажи на кооперациите за магазини. Виж, това последното успешно го въплътихме в живота.

59

До 55

преди 1 месец

Питаш къде да построят паркинги в този квартал. Ами отвори архивите и намери проектите за подземни паркинги в каретата на квартала от преди 1989 година. Живял съм там и знам за тях.

fallback