61

Анонимен

преди 1 седмица

Искахте Бонев имате го искахте Терзиев имате го само че не сте преценили че това са новите поколения болшевики правят каквото си искат със сила терор законите са тези не важат НЕ виждат ли че стесниха платното А онези ов МВР и още там спят ли

60

Анонимен

преди 1 седмица

Не се учудвам, че е имало някаква подобна идея и че не е реализирана, но общината винаги е имала разнообразни виждания какво да се случва по тоя център - от разграждане на дворове по каретата, за да има повече място за игра на децата, до взимането на първите етажи на кооперациите за магазини. Виж, това последното успешно го въплътихме в живота.

59

До 55

преди 1 седмица

Питаш къде да построят паркинги в този квартал. Ами отвори архивите и намери проектите за подземни паркинги в каретата на квартала от преди 1989 година. Живял съм там и знам за тях.

58

Смучи София

преди 1 седмица

Само граждански протести срещу некадърната шайка на Мис Бони ще вкара в пътя самозабравилите се общинари от Смучи София!

57

Иххх

преди 1 седмица

Само искам някой да каже има ли шанс да се махнат копърките от ъгъла на аптека, паркирали в бус лентата, непосредствено преди светофара.

56

Анонимен

преди 1 седмица

Искам да те видя как ще слезнеш от Бояна с колелото зимата и като вали, защото в София 6 месеца в годината не става за каране. Дали ще висиш по спирките 30мин или ще вземеш колата? Ей тогава ще видиш ***, защо всички ще са на колите в задръстването и ще стигнеш до дедовия. Тогава ще си спомниш какво ти казват мислещите СЕГА.

55

Алекс

преди 1 седмица

До As Възможно е да е направено супер.Проблемът е,че не спазват законите и правилата.Съгласуването е задължително по закон.

54

Анонимен

преди 1 седмица

"Интересно защо живущите на и около патриарха за 12,даже 15 години управление на ГЕРБ нито веднъж не излязоха на протест поне за един подземен или многоетажен паркинг..." --- Паркинги под и около "НДК-то на културата" нали има, но пак бяха прилапани и си ги ползва този, който ги е "цунал" както си реши, а в някои случаи просто си седят ей така. А и ти ми кажи къде да построят паркинг в центъра по тия сокаци там? В кварталите туряте панелните гаражи зад блока и вече сте велики.

53

Не е за чедене!

преди 1 седмица

ПП-ДБ-СС са над законите! Те са господарите и не трябва да спазват някакви си там закони като плебеите. Трябва да им кажа, че ще настанат всенародни празненства като някои от тях получат ефективни присъди, моментът е дошъл!

52

Анонимен

преди 1 седмица

До АнонименЩе ти кажа. Гербаджиите никога не са си позволявали да го изпълнят, нокога не са ни блокирали достъпа до домовете. Паркирането винаги е било зле, но се е толерирало внос/износа на багажи, хора и стока в активна лента. Насилствено искат да решат проблем без участието на хората в квартала, заради изборите - доста малоумно. За тях сме луканкаджии, реститути, бабички, внуци на комунистии, съветски - да се махаме от домовете си...Турците и руснаците не можаха да ни изгонят, та тия ли?

51

Анонимен

преди 1 седмица

Има държави,където целия център е пешеходен и хората са доволни,че въздухът им е чист и не правят протести.Тука,дойдат ли избори,*** и пульо излиза на протест за каквото и да е.

50

Анонимен

преди 1 седмица

Интересно защо живущите на и около патриарха за 12,даже 15 години управление на ГЕРБ нито веднъж не излязоха на протест поне за един подземен или многоетажен паркинг,а сега се сетили,че им станало некомфортно.Май някой предизборно ги буни по стар навик.

49

Анонимен

преди 1 седмица

До АнонименДобре де, утре мога да отида и да се изходя пред входната ти врата и други гнусотии. Улицата е на цяла София, а не лично твоя. Може ли тогава да ти кажа ако не ти харесва да се махаш от къщата ти? Бро, мислиш ли изобщо? Защо се оставаш да те водят за носа и настройват предизборно, а не мислиш?

48

Shark

преди 1 седмица

До Живи здрави Ама ти не знаеш ли, че ако имаш различно мнение от това на десните комунисти, наричащи се демократи, но не разбиращи що е това демокрация си със съветско мислене, комунист и всякакъв -фил. Много скоро ще има диктатура на демокрацията, която ще е много по-жестока от диктатурата на пролетариата.

47

Анонимен

преди 1 седмица

Докато управляваше Бойко нищо с никого не се съгласуваше.Той вземаше решенията,а другите само ги изпълняваха.Сега непрекъснато се търси под вола теле,за каквото и да било.Само един пример ще дам:колчетата на "граф Игнатиев",където се изпреби сума ти народ,бяха ли съгласувани със СДВР?

46

Живи здрави

преди 1 седмица

На витоша днес чувам двама да говорят колко е добре сега и ги контритрам, че е в пъти по-мръсен въздухът от преди заради задръстването. Отговрът - бил съм със съветско мислене...чакай бре, къде е корелацията съветско мислене и мръсен въздух...Така, да си знаете, че ако не им изнася ще ви лепнат, че сте комунисти и със съветско мислене. Логика = 0, зеро. Вчера парти автобус закъса в теснотията на пешеходната и беше мазало, та не ми се мисли какво ще стане като спре линейка, пожарна в час пик.

45

Анонимен

преди 1 седмица

Бро никой не му пука дали ще си в задръстване с програмист таратайката ти. Като не те кефи, не живей в центъра. Така и така нито си от там, нито си за там.

44

Анонимен

преди 1 седмица

Хайде сега запор на сметки партиино, поименно + на мама и тате, докато не се плати масрафа. Няма цяла София 1 милион хора да плащаме за ученичешки експерименти. Бюджетът на цяла София не е собствена касичка на богоизбрани, а е на всички софиянци и столичани.

43

Анонимен

преди 1 седмица

Спасителите сега да ги подхване прокуратурата и до един в дранголника заради това безобразие

42

Анонимен

преди 1 седмица

Те шапкарете пък много умни.