fallback

Майка и дете едва не бяха прегазени от шофьор, докато пресичат в столичен квартал. Случаят е от преди няколко дни, а в социалните мрежи се разпространи и видео във фейсбук групата „Надежда – моят квартал“.

Публикувано е в сряда следобед, с призив да се открият свидетели на случката.

На кадрите се вижда как майка, хваща детето си за ръката, момче на видима възраст около 10 години, за да пресекат до 54-о СУ „Свети Иван Рилски“ в ж.к. „Лев Толстой“.

В момента, когато и двамата почти са пресекли улицата, върху тях връхлита жълт автомобил, вероятно такси. Шофьорът ги блъска и продължава по пътя си без да спре, без дори да намали скоростта и да им окаже първа помощ. Според видеото инцидентът е станал на 6 април.

Избягалият шофьор се издирва, както и случайни минувачи, които са станали свидетели на инцидента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

ГЪДЮ

преди 1 месец

Нямало било престъпление,защото нямало телесни увреждания. Струва си прокурора да помисли за ЗЛЕПОСТАВЯНЕ -чл.136 НК и следващите.

27

умишлено птп

преди 1 месец

За мен това е умишлено ПТП !Много пъти гледах записа. Трябва да бъде съден за предумишлено ПТП !!!Мисля ,че за всички е видна ситуацията .Вижда и нарочно ги удря ! И невъзмутимо си продължава .Твърдо затвор без никаква условна !Да му се вземе книжката ,не за 1 месец ,а до живот !

26

баба мара

преди 1 месец

аз като шофъор от 60 години никога няма да пресеча с внука ми преди да се спрада разгледам щателно обстановката и като се уверя тогава пресичаме още повечече сме и с колело спрете се пускаите колите да минат не минаваите първи

fallback