28

ГЪДЮ

преди 1 месец

Нямало било престъпление,защото нямало телесни увреждания. Струва си прокурора да помисли за ЗЛЕПОСТАВЯНЕ -чл.136 НК и следващите.

27

умишлено птп

преди 1 месец

За мен това е умишлено ПТП !Много пъти гледах записа. Трябва да бъде съден за предумишлено ПТП !!!Мисля ,че за всички е видна ситуацията .Вижда и нарочно ги удря ! И невъзмутимо си продължава .Твърдо затвор без никаква условна !Да му се вземе книжката ,не за 1 месец ,а до живот !

26

баба мара

преди 1 месец

аз като шофъор от 60 години никога няма да пресеча с внука ми преди да се спрада разгледам щателно обстановката и като се уверя тогава пресичаме още повечече сме и с колело спрете се пускаите колите да минат не минаваите първи

25

Анонимен

преди 1 месец

На видеото се вижда, че преди завоя колата е спряла. Таксиджията май ги удари умишлено. След което бяга от ПТП.

24

нормален

преди 1 месец

Намериха го и 200 лева глоба !?!?за причиняване на ПТП. Това е законът у нас.А моралът???

23

Сър Джеймс

преди 1 месец

Евроатлантици сър! Забавляват се!!!

22

Анонимен

преди 1 месец

Да го търсят в кметството при Васко деветхиледника .

21

Анонимен

преди 1 месец

Винаги в такава ситуация ако сте на мястото на пешеходците давайте път на автомобилът.Няма значение кой е прав и кой е крив в такава ситуация защото вие тежите няколко десетки килограма и сте направени от мека и чуплива материя а автомобилът тежи 1500 килограма и е направен от твърд метал.Отстъпете изчакайте и оживейте. Бесният селинджър зад воланът няма да го промените той си е генетично увреден. Пазете себе си останете живи и здрави.Майката е много виновна защото трябва да пази детето си.

20

Денкоолу

преди 1 месец

То се вижда идеално, че е червеният пират!

19

Дедо

преди 1 месец

За да удариш хора и да избягаш причините са две. Едната е старах, но това става ако с висока скорост прегазил някой. Причина две , ако си пил или дрогиран. По вероятно е втората причина.

18

Анонимен

преди 1 месец

Това е електорат на шарлатаните!

17

Анонимен

преди 1 месец

На добра резолюция и стоп кадър, номерът се вижда. Аз ли да го кажа, или блестящата бг милицция?

16

Анонимен

преди 1 месец

Според кадрите,това си е опит за умишлено убийството.Само по една случайностпострадалите се"разминаха"със смърта.

15

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 16 Да ти напомня, че подаването на мигач не създава предимство за завиващия пред движещите се направо! Не му позволява да навлезе в лявата лента, за да удари пешеходци в последната фаза на пресичането на улицата

14

До16

преди 1 месец

Абе х. У. Й сплескано, тва да не си бил ти бе

13

Луд

преди 1 месец

Този луд все едно завива нарочно към тях за да ги удари.

12

Анонимен

преди 1 месец

Когато Законът е врата насред полето,резултата е безнаказана смърт по пътищата.Всеки има някакво оправдание,но убийството,независимо по какъв начин е извършено,си е престъпление и по Божиите закони.И рано или късно възмездието те застига.

11

До Анонимен 16

преди 1 месец

Набийте си в селските тиикви, че когато има пешеходец на платното независимо дали е преценил или не е преценил ситуацията, бай *** спира дачиата и после му се налага да изхаби още 30г газ за да ускори отново до 30лм/ч. Знам че кръв мукапе от селскатадуша, но това е положението.

10

Анонимен

преди 1 месец

Дизела освен,че вече е скъп,започна да липсва по бензиностанциите и започнаха с шмекерийте.Войните"поглъщат"големи количества дизел а и доставката му се оскъпи,както и заради нападенията над танкерите.Ако войните продължават и се отпочне нова война в Света,горивата за ДВГ ще "скочат"до небесата.

9

разгневена

преди 1 месец

Този дано го намерят. Заслужава на площада публичен линч, да бъде разчекнат направо. Из*род мръсен, как нарочно блъсна хората. Такива нямат място в обществото.