Снимка: БГНЕС
fallback

Конфликтът в Центъра за бежанци в "Овча купел" е възникнал заради силна музика, каза Милена Методиева, директор на регистрационно-приемателния център в София, пред Нова телевизия.

Тя добави, че спречкването се е случило между лице, което е дошло на гости при свой братовчед, и 10 момчета, настанени в центъра. Гостът направил забележка на бежанците заради силна музика и така започнало спречкването.

Oще по темата

Тя уточни, че пропускателният режим в центровете на Държавната агенция за бежанците е отговорност на охранителната фирма, с която имат договор.

„В момента се изяснява как лицето е влязло вътре, поискали сме обяснения от служителя на смяна. Може да се допусне човешка грешка, тъй като понякога влизат по 4-5 момчета заедно. В момента пропускателният режим е от 9.00 до 19.00 часа. Посетителите се проверяват, данните им се записват”, каза още Методиева. И беше категорична, че пребиваващите в центровете имат респект от полицията, но не и от охраната.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

007

преди 2 месеца

Чий го дирите тука? Стойте си в къщи да слушате тракането на картечници и избухването на снаряди и музиката няма да ви пречи. На такива *** директно им пръскам тиквите със законно притежавания ми пистолет, ако ме нападнат или видя как нападат някой друг.

25

ами,

преди 2 месеца

Този център за отглеждане и обгрижване на близкоизточни нашественици отдавна трябваше да бъде премахнат.Не желаем да ги хрантутим,не желаем да съжителстваме с тях на наша територия.Входовете на магазините Билла и Пепко които се намират в близост са окупирани с такива седящи пушещи елементи които замърсяват срълбите и зелените площи с фасове и хранителни отпадъци.Говорят по телефони и оглеждат пазаруващи и минаващи.Наблизо има спирка на градския транспорт и университет.Не са приятна гледка.

24

Свен

преди 2 месеца

А, как ги хранят? Не ядат това, не ядат онова! Абе върви на майната си. От моите данъци се хранят! Ай да им....! Тези пари трябва да отиват за нашите деца, баби и дядовци, не за едни неандерталски ***!

fallback