Снимка: БГНЕС
fallback

Аз и градската организация войни не водим, особено вътрешнопартийни войни. Това заяви пред Нова тв Иван Таков, председателят на столичната организация на БСП, който в неделя бе наказан от централното ръководство на партията.

Следва саботаж на европейските избори от най-тясното ръководство на БСП. Те опитват да обезглавят и овладеят столичната организация, заяви още той.

В момента БСП отсъства от големия политически разговор. Не можеш да хвърлиш в хаос най-голямата си организация и да очакваш добър резултат на европейските и евентуални парламентарни избори, добави още наказаният председател на столичните социалисти.

Решение да не се подкрепя избора на председател на СОС, което да е взето от националния съвет, не съм виждал, въпреки че имат седмица да го изведат и предоставят, коментира Таков дали наистина е нарушил партийната дисциплина като групата на червените общинари в София подкрепи избора на председател на общинския съвет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

до # 14

преди 2 месеца

Нито общинските съветници от БСП-София, нито тези от Възраждане се продадоха. Именно те, а не Нинова, съответно Костя Копейкин, изнесоха предизборната кампания в столицата. Нинова, двамата й адютанти Симов,Свиленски,Р.Овч.,Румен Гечев си траеха и чакаха баницата да се изпече,та да я делят. Същото беше и с Костя К. от Възраждане. Накрая, усещайки че баницата няма да стигне до тях, скочиха и започнаха с хулите и наказанията. Типична политическа наглост и отмъстителност на стрина Корни и Костадин.

13

@ Минка Григорова, #

преди 2 месеца

Минке, Пеко Таков беше свестен човек, а синът му Иван Таков е достоен наследник на баща си. Точно Иван, а не очилатата Корнелия Нинова, като председател на партийната организация на София,определи Ваня Григорова като подходяща като синдикалистка кандидатура за кмет на столицата и БСП-София, а не К.Н., ИБ и НС на БСП, изнесоха цялата борба по оформяне на многохиляден електорат,гласуващ за Ваня. Нинова,Симов, Свиленски си траеха.БСП-София и Възраждане отпушиха ступора в СОС, а Нинова скочи да плюе

12

Анонимен

преди 2 месеца

Те пп е по изборите открито купуваха депутати от БСП сега продължават да купуват общински съветници от БСП )))

fallback