14

до # 14

преди 2 месеца

Нито общинските съветници от БСП-София, нито тези от Възраждане се продадоха. Именно те, а не Нинова, съответно Костя Копейкин, изнесоха предизборната кампания в столицата. Нинова, двамата й адютанти Симов,Свиленски,Р.Овч.,Румен Гечев си траеха и чакаха баницата да се изпече,та да я делят. Същото беше и с Костя К. от Възраждане. Накрая, усещайки че баницата няма да стигне до тях, скочиха и започнаха с хулите и наказанията. Типична политическа наглост и отмъстителност на стрина Корни и Костадин.

13

@ Минка Григорова, #

преди 2 месеца

Минке, Пеко Таков беше свестен човек, а синът му Иван Таков е достоен наследник на баща си. Точно Иван, а не очилатата Корнелия Нинова, като председател на партийната организация на София,определи Ваня Григорова като подходяща като синдикалистка кандидатура за кмет на столицата и БСП-София, а не К.Н., ИБ и НС на БСП, изнесоха цялата борба по оформяне на многохиляден електорат,гласуващ за Ваня. Нинова,Симов, Свиленски си траеха.БСП-София и Възраждане отпушиха ступора в СОС, а Нинова скочи да плюе

12

Анонимен

преди 2 месеца

Те пп е по изборите открито купуваха депутати от БСП сега продължават да купуват общински съветници от БСП )))

11

Бивш

преди 2 месеца

Същите *** физиономии имаха и комунистите в с. Светослав през 60-те години. Лефтер Костов,Домуза, братя Раданови,Илия Стефанов,бай Начо.Затова сега селото почти го няма.

10

Анонимен

преди 2 месеца

ТАЗИ КОМУНИСТИЧЕСКА ИЗДЪНКА НЯМА ЛИ ДА СПРЕ ДА СЕ ПЪНЕ,НЯМА ЛИ КОЙ ДА ГО СЛОЖИ НА МЯСТО?

9

Откога бре, Ваньо?

преди 2 месеца

Вие сте специалисти по гражданските войни.

8

Анонимен

преди 2 месеца

РЕДОВИТЕ ЧЛЕНОВЕ И СИМПАТИЗАНТИТЕ НА БСП ТРЯБВА ДА ПРОЯВЯТ МЪЖЕСТВО И АКО НЕ УСПЕЯТ ДА ОТХВЪРЛЯТ ПАГУБНАТА КОРДЕЛА НА ИЗВЪНРЕДЕН КОНГРЕС, НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ДА ГЛАСУВАТ ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ ДА ПАДНЕ БСП С КОРДЕЛАТА ПОД 4%-ВИЯТ ПРАГ ,А СЛЕД ТОВА ДА ВЪЗРОДЯТ БСП !!!...

7

Грешка в заглавието

преди 2 месеца

Да се чете вместо БСП БКП!

6

Минка Григорова

преди 2 месеца

До АнонименПеко Таков беше много читав човек, но този негов роднина не става и за *** на бъчва

5

Анонимен

преди 2 месеца

Тоз комунист мяза на Пеко Таков :)))

4

Павлик

преди 2 месеца

Това момче за нищо не става.На нивото на кмета ви е.То се вижда ,че е мутант отгледан от "нас червеното знаме роди ни".Е,не може с такива ограничени индивиди да вървим напред.Не става.Та той не може да говори,а мучи.Наливали са му нещо с фунията,но то е изтичало.Никой не е виновен как се е родил,но все пак трябва да имаш харизма за ръководител.

3

на фронта

преди 2 месеца

са само глупаците . батальоните на наемниците и украинските селяни измират в окопите . зелиннския мир недочакали . войната до 2031 е реваншистка, а рецесиите обзеха ЕС, юса и турска .това е . десните се оплашиха и бегаха . избиха се къро , петров трактора, нотариуса , а други нема .

2

Галя от EmbassyTO

преди 2 месеца

Този, до преди ден викаше по васка ДС, днес я припознал, за някой млн. Поне ще отиде на фризьор, че сам се боядисва трагично

1

Анонимен

преди 2 месеца

БСП- БЪЛГАРСКИ СИНОВЕ НА ПРЕДАТЕЛИ.Тази партия е създадена и е потомствена партия от предатели.Днес са верен стълб на Сарая за ислямизацията на България.