Снимка: БГНЕС
fallback

Не приемам начина, по който набързо се предложиха и приеха от колегите от ГЕРБ, БСП, "Синя София", ИТН, колегата от ВМРО и напусналите съветници от "Възраждане", председатели на комисии, без да се вземат предвид задълбочените разговори, които водихме по темата в изминалия ден". Това заяви във Фейсбук временният председател на Столичния общински съвет (СОС) Цветомир Петров.

Надявам се, това да не е поредният опит за блокиране работата на кмета Терзиев, а всички заедно да положим усилия да оправдаем очакването на софиянци за един по-различен град, в който процесите се случват ясно и открито. След близо три месеца на политическо противоборство, което се превърна и в реална опасност да се блокира развитието на София, искам да благодаря на колегите от политическите групи, които показаха, че все пак разумът може да надделее, добавя Петров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Киро

преди 3 месеца

Колкото по бързо комисии толкова по голямо цепене на парите на София,прав е Борисов избори трябва,ама веднага,за какво е тоя съвет,или за намерим работа на Бонев,има райони кметове събират се и решават разшириха бюрокрацията до безумни мащаби ,а ние само да връщаме пари от заеми

14

Sic transit

преди 3 месеца

Вчера си никой, днеска масон, утре прецедател на СОС, нема какво да се чудиш.

13

Анонимен

преди 3 месеца

До МИТКО ПАЛАУЗОВ: Хайде сега съветски преврат? Вие от ЦъЦъ-ДБ като не ви се угоди веднага започнте с думите Вие, руснаците Петров нали е от ПП, той руснак ли е? Ама не е Б.Бонев! Ще преглътне унуката на генералите от ДС! Имате си председател на СОС, шефове на комисии, да се хващат да работят!

fallback