15

Киро

преди 3 месеца

Колкото по бързо комисии толкова по голямо цепене на парите на София,прав е Борисов избори трябва,ама веднага,за какво е тоя съвет,или за намерим работа на Бонев,има райони кметове събират се и решават разшириха бюрокрацията до безумни мащаби ,а ние само да връщаме пари от заеми

14

Sic transit

преди 3 месеца

Вчера си никой, днеска масон, утре прецедател на СОС, нема какво да се чудиш.

13

Анонимен

преди 3 месеца

До МИТКО ПАЛАУЗОВ: Хайде сега съветски преврат? Вие от ЦъЦъ-ДБ като не ви се угоди веднага започнте с думите Вие, руснаците Петров нали е от ПП, той руснак ли е? Ама не е Б.Бонев! Ще преглътне унуката на генералите от ДС! Имате си председател на СОС, шефове на комисии, да се хващат да работят!

12

Анонимен

преди 3 месеца

Защо бре, г-н Петров, още ли искаше да се съвещаваш с Терзията за шефовете на комисии? Ама мандалото хлопна, така че започвайте да работите! Никой не иска столицата да стои повече от 3 месеци блокирана, нямате основания да се оправдавате.

11

Анонимен

преди 3 месеца

Този нали беше от ВМРО? И правеше доста консервативни коментари, как сега стана от ППДБ?

10

Анонимен

преди 3 месеца

Кво се чудиш бе женндо? Боко ви го натресе с 200, това е!

9

И МИТКО ПАЛАУЗОВ

преди 3 месеца

БЕШЕ МАЛЪК И МЛАД ПОМАГАЧ НА РУСКИТЕ ЕНИЧАРИ В БЪЛГАРИЯ... НАПРАВИХА СЪВЕТСКИ ПРЕВРАТ И ОКУПИРАХА БЪЛГАРИЯ НА 9.09.1944

8

Анонимен

преди 3 месеца

ГЕРБ немогат да преживеят че загубиха София напълно.

7

И Ботев и Левски

преди 3 месеца

са били млади, обаче всички се кичите с техните портрети. Ботев са го ликвидирали на Околчица българи, т.е. синът на баба Тонка. А Левски от граф Игнатиев.

6

Така е

преди 3 месеца

тия са си мафия в СОС- Герб, БСП, ИТН, синя София. Много обиграни крадци! Борисов и крадливата Фандъкова съсипаха София, и сега ще продължат. Гадняри!

5

С ПРЪСТ В УСТАТА

преди 3 месеца

САМОНАДЕЯНИТЕ ВНУЧЕТА, КАКВО СУ МИСЛЕХА, ЧЕ ПАК ДСБКП ЩЕ КАРА ВЛАКА ЛИ..?... АКО НЕ БЯХА СЕ САМОРАЗКРИЛИ С НАЛАГАНЕТО НА ТЕРЗИЕВ, СЕГА СОФИЯ ЩЕШЕ ДА Е СПОКОЙНА..

4

Анонимен

преди 3 месеца

Това кривогледо недорасло кредитно инспекторче от вчера почна да му става пушката.

3

Къде му е млякото

преди 3 месеца

Този зализан смехурко минал през няколко партии до 31 годишна възраст кога ли имал шанса да работи нещо реално? Риторичен въпрос с оглед годинките му? Ще има много да се чуди още, защото младите, неопитни години са за чудене и учене. Но умнокрасивите докараха подобни да се упражняват. От ВМРО човека е с рязка метаморфоза към либералите ппдб. Сигурно е голям идеалист и съвестен? Нямам съмнение.

2

Анонимен

преди 3 месеца

ще се сетиш че е такъв , идете на нормални избори па тогава с претенциите ама като всеки иска да гризе от кокала е така накрая да не стане не 2 а 3 в 1

1

Анонимен

преди 3 месеца

Има още мляко по устата )