Снимка БГНЕС, архив
fallback

Временно са променени маршрутите на част от линиите на градския транспорт, които минават през Площада на авиацията. Причината за създадената временна организация на движението е пътно-транспортно произшествие на частен лек автомобил на Площад на авиацията, съобщиха от пресцентъра на Столична община.

Автобусите от линия 280 се отклоняват – по бул."Драган Цанков", тв кула и бул."Цариградско шосе". Автобусите от линия 305 минава по моста на бул. "Цариградско шосе".

Тролейбусите от линии 3, 4, 5 и 11 се отклоняват по бул. „Шипченски проход". Електробусите от линия 73 се движат от Площад на авиацията по бул."Ас. Йорданов", бул."Шипченски проход", и бул."П. Яворов".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Трендафилов

преди 3 месеца

Ти бате не трябва да караш кола никога, ако мислиш така, точно заради такива недоразвити "хитри" като тебе стават всички ситуации по пътя. И не на последно място да ти се вземе книжката веднага и с рейсчето!!!

9

До AcaciyTrendafilov

преди 3 месеца

При предимство на дясностоящия не можеш да излезеш от кръговото, спираш, и тези зад тебе блокират пътя на дясностоящия, когото чакаш. Така че, Трендафилов, въпреки опитите ти да мислиш, изтресе една акация... А между другото, включването ти от скоростния път е през локални платна, които са достатъчно дълги.И да, без предимство си, щом си слезнал от пътя с предимство.

8

AcaciyTrendafilov

преди 3 месеца

Когато започне да се спазва правилото за кръстовището и предимството на десностоящия, а не измисленото и изкуствено обърнато регулиране с предимството на тези вътре, тогава нещата ще си се саморегулират. Какво означава - слизам от скоростен път "Цариградско шосе " и съм без предимство в кръговото? Ако влезем две по-големи коли в малкото кръгово на старата телевизионна кула и започнем да се върти в кръговото постоянно, според наличните знаци, дали някой ще може да влезе в него?

fallback