10

Трендафилов

преди 3 месеца

Ти бате не трябва да караш кола никога, ако мислиш така, точно заради такива недоразвити "хитри" като тебе стават всички ситуации по пътя. И не на последно място да ти се вземе книжката веднага и с рейсчето!!!

9

До AcaciyTrendafilov

преди 3 месеца

При предимство на дясностоящия не можеш да излезеш от кръговото, спираш, и тези зад тебе блокират пътя на дясностоящия, когото чакаш. Така че, Трендафилов, въпреки опитите ти да мислиш, изтресе една акация... А между другото, включването ти от скоростния път е през локални платна, които са достатъчно дълги.И да, без предимство си, щом си слезнал от пътя с предимство.

8

AcaciyTrendafilov

преди 3 месеца

Когато започне да се спазва правилото за кръстовището и предимството на десностоящия, а не измисленото и изкуствено обърнато регулиране с предимството на тези вътре, тогава нещата ще си се саморегулират. Какво означава - слизам от скоростен път "Цариградско шосе " и съм без предимство в кръговото? Ако влезем две по-големи коли в малкото кръгово на старата телевизионна кула и започнем да се върти в кръговото постоянно, според наличните знаци, дали някой ще може да влезе в него?

7

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен Не са проблем неделните водачи, а останалите "майстори", които не спазват нито маркировка, нито скорост, нито предимство. И най- вече, че цялата сеЯния се премести в София и трафикът е ужас.

6

Анонимен

преди 3 месеца

Започват да излизат с колите неделните водачи . Кулминацията е в неделя

5

Анонимен

преди 3 месеца

Точно защото е огромно това кръгово, затова стават толкова катастрофи там. Вътре хвърчат все едно не са в кръстовище, съответно влизащите или засичат тия вътре, или чакат много и като дочакат, натискат газта сакън да не изпусната шанса да минат. На това кръгово трябва да му се намали диаметъра и да се пуснат локални ленти за десните завои, да не се бъркат с останалите и изведнъж ще се окаже, че дебитът на кръстовището е скочил двойно, а птп-тата са намалели тройно.

4

Анонимен

преди 3 месеца

От там идвам след голямо влачене. Четири коли верижно са се ударили, само едно малко VW са го поомачкали, но купето е цяло. Можеше да ги вдигнат на тротоара или да ги разкарат, но не, ще тормозим в петък хиляди хора...

3

силно учудЕна

преди 3 месеца

Още ли има шАфИорЕ, които не знаят как се влиза, движи и излиза от КРЪГОВО кръстовище, това поне е огромно?!

2

МВР е позор

преди 3 месеца

МВР е репресивна политическа организация на лицето Бойко Методиев Борисов!

1

Анонимен

преди 3 месеца

От моста ли е прелетял, че да променят маршрута. Там в кръговото с повече от 20-30 км.ч. не се кара, а за леко ПТП преместват автомобилите да не *** на движението и се разбират пък и КАТ са близо могат да пратят екип до 5 минути.