Снимка: БГНЕС
fallback

"Математиката е много проста - без ГЕРБ или БСП, или и двете няма как да има стабилно управление с наше участие". Това каза кметът на София Васил Терзиев, след като днес за шести път не беше избран председател на Столичния общински съвет.

Oще по темата

"Или ще има сглобка, или ще има червена сватба, не знам кои са шаферите и кумовете, но ще има покани, когато стане", каза Терзиев, цитиран от БТА.

С оптимизъм или без оптимизъм, трябва да намерим решение, заяви кметът. Той каза, че всяка седмица има оптимизъм. Не сме спирали да работим и да търсим работеща формула. Постоянно се търси решение, за да пробием този дебел лед, каза столичният кмет и обяви, че в понеделник срещите продължават.

Следващото заседание на СОС е на 25 януари, а днес до гласуване изобщо не се стигна. Предложението за отмяна беше направено от общинския съветник от ВМРО Карлос Контрера, който посочи, че в момента са в ход разговори, които дават надежда, че заедно с кмета на София Васил Терзиев може да се намери консенсус за това кой да бъде председател на съвета.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

81

Анонимен

преди 4 месеца

Оправяй се бе, Терзиев. Убеждавай общинските съветници. Работи. Фандъкова как се справяше? Не винаги е имало мнозинство от ГЕРБ. Нали много ти се работеше кмет? Отстрани изглежда лесно.

80

нафърфорий

преди 4 месеца

Ами по-добре Червена сватба, отколкото вие!!! Защото вашата единствена целе е - Грабя и бягам!!!, а червените вече няма къде да бягат, тях не ги искат нито в РФ, нито в Китай, а в Северна Корея те не искат! Тъй че, остава им да работят не само за себе си но и за държавата, за разлика от вас -Меринджеите на Посолствто!

79

И какво стана

преди 4 месеца

с победителите? Само вдигат шум, а работа няма. Заплатите им се дават за да се надлъгват всеки ден . Вън и нови избори. Софиянци да внимават.

fallback