Снимка: БГНЕС
fallback

Според Стефан Софиянски единственият логичен кандидат за кмет на София е Вили Лилков, защото е работил в общината, а дясна София иска десен кандидат.

Oще по темата
Според него надпреварата между кандидатите на ПП-ДБ и ГЕРБ за кметското място в София логично ще изведе Вили Лилков на балотаж.

Като един от основните проблеми на столицата Софиянски открои липсата на места в яслите и детските градини:

"Проблем, който всеки изпитва на гърба си, е липсата на детски градини и места за децата. Аз бях 10 години кмет, но не си спомням някой да е казал, че не може да запише детето си. Обидно е детето ти да чака жребий да се тегли", обясни Софиянски пред Евронюз.

И отделно като всяка развита Европейска държава, София трябва да има закон, който да регулира отношенията на столицата с държавата, категоричен беше бившият кмет.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

36

баба мара

преди 6 месеца

отворете си ушите и очите виждате зад гърба на кандидатите кои наднича в очакванепосле да не пишете по форумите какво ли не мислете аз не гласувам точно зарадитакива като този на снимката видяхме ги какво могат и пак не мирясват

35

Загрижен

преди 6 месеца

Той Софиянски може да очаква каквото си иска но балотажа ще е Григорова срещу Терзиев и Григорова ще стане кмет на София помощта на ГЕРБ на втори тур.

34

Анонимен

преди 7 месеца

На София и трябват млади хора с модерно мислене. Уважавам В.Лилков за антикомунизма му,но антикомунист не значи демократ.И мога да се хвана на бас,че няма да е на балотаж.А Ст.Софиянски отдавна изкукурига и премина в ГРОБарските редици.

fallback