Снимка: БГНЕС
fallback

КАТ започна акция за невръчени фишове на нарушителите на пътя в столицата.

Тя има за цел да се разтовари от хилядите невръчени глоби, които отлежават в системата отдавна. Така водачите могат да бъдат сюрпризирани със стари задължения за години назад, които вече връчени, имат срок от 15 дни за да платят с намаление.

Проверки за невръчени фишове и наказателни постановления шофьорите могат да направят и сами, като вкарат в системата номера на шофьорската си книжка и ЕГН.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

КАТ СА ВИНОВНИ

преди 11 месеца

Тестове на контакт пешеходна зона улица показват че над 60 % от водачите карат с рискова скорост. Увредени са от НЕЗАКОННИ Знаци за пешеходни пътеки с фотоволтаични скенери и камери.Винвоните длъжностни лица не вземат мерки за обезопасяване вече години въпреки писмени експертизи.. Създадена е постоянно зона на СМЪРТА паркирали автомобили блокират видимоста вкл на децата. МВР не глобяват общински служители .. чакат

16

КАТ СА ВИНОВНИ

преди 11 месеца

ДА СЕ ВЪСТАНОВИ ЗАКОНЪТ ЗА ДВИЖЕНИЕ ПО ПЪТИЩАТА ОТ 1969 година. Заради ПРОМЕНИ загиват пешеходци на пешеходни пътеки.. ПРомените внушават предимство на всяка цена на пешеходците.. ВОдачите са ПОЛУЗОМБИРАНИ ОТ КАМЕРИ И ХОЛОГРАМИ !!!КАТ СА принудени да изпълняват НАГЛО ПРЕСТЪПНИ Проекто наредби прокарнаи с ИЗМАМА.

15

КАТ СА ВИНОВНИ

преди 11 месеца

НАД 6 000 000 българи са тежко трайно увреждани от дигитално холограмни терористични оръжия залепени на предни стъкла вкл ЕКО СТИКЕРИ. Позлват ги за ОБЕМНО ОБСЕБВАЩ терор срещу милиони водачи.. В момента над 300 000 водачи са включени на постоянно терористично манипулиране през сателити чрез ЕКО СТИКЕРИ..ЛЕПЕНЕТО НА ПРЕДНИ СТЪКЛА НА ОТВЛИЧАЩИ ВНИМАНИЕТО НА ВОДАЧИТЕ ЛЕПЕНКИ Е ЗАБРАНЕНО..

fallback