17

КАТ СА ВИНОВНИ

преди 11 месеца

Тестове на контакт пешеходна зона улица показват че над 60 % от водачите карат с рискова скорост. Увредени са от НЕЗАКОННИ Знаци за пешеходни пътеки с фотоволтаични скенери и камери.Винвоните длъжностни лица не вземат мерки за обезопасяване вече години въпреки писмени експертизи.. Създадена е постоянно зона на СМЪРТА паркирали автомобили блокират видимоста вкл на децата. МВР не глобяват общински служители .. чакат

16

КАТ СА ВИНОВНИ

преди 11 месеца

ДА СЕ ВЪСТАНОВИ ЗАКОНЪТ ЗА ДВИЖЕНИЕ ПО ПЪТИЩАТА ОТ 1969 година. Заради ПРОМЕНИ загиват пешеходци на пешеходни пътеки.. ПРомените внушават предимство на всяка цена на пешеходците.. ВОдачите са ПОЛУЗОМБИРАНИ ОТ КАМЕРИ И ХОЛОГРАМИ !!!КАТ СА принудени да изпълняват НАГЛО ПРЕСТЪПНИ Проекто наредби прокарнаи с ИЗМАМА.

15

КАТ СА ВИНОВНИ

преди 11 месеца

НАД 6 000 000 българи са тежко трайно увреждани от дигитално холограмни терористични оръжия залепени на предни стъкла вкл ЕКО СТИКЕРИ. Позлват ги за ОБЕМНО ОБСЕБВАЩ терор срещу милиони водачи.. В момента над 300 000 водачи са включени на постоянно терористично манипулиране през сателити чрез ЕКО СТИКЕРИ..ЛЕПЕНЕТО НА ПРЕДНИ СТЪКЛА НА ОТВЛИЧАЩИ ВНИМАНИЕТО НА ВОДАЧИТЕ ЛЕПЕНКИ Е ЗАБРАНЕНО..

14

КАТ СА ВИНОВНИ

преди 11 месеца

Следят всички униформени като ОСОБЕННО ОПАСНИ ТЕРОРИСТИ..ПРинуждават милиони водачи да увреждат жестоко биосферата и климата с включени фарове денем и с нагло престъпни дигитално холограмни оръжия вкл ЕКО СТИКЕРИ..НАд 6 000 000 Българи имат тежки увреждания от ТОЛ терористични камери вижте Румен Радев,Тошко Йорданов,Кирил Петков с прединсултно изпъкнало дясно око след тол терор.

13

Анонимен

преди 11 месеца

на кокорчо бюджета му е пробита найлонова торба, сега почват да обръщат камъните да търсят стотинки... иначе електората ще се усети че няколко милиарда ще ходят за война.

12

Анонимен

преди 11 месеца

А кой да ги връчва бе лентяи?

11

МВР СА ВИНОВНИ

преди 11 месеца

Warnings about toll terror !!! More 6 900 000 victims because toll terror /experts must to see bg.toll ..Охраната на хората следи като исключително НАГЛИ ТЕРОРИСТИ СЛУЖИТЕЛИТЕ НА КАТ И МВР..СЛЕДИ ГИ ПОИМЕННО.. ТЕзи опасни престъпници вместо да пазят народа БЪлгарски се ползват за нагло престъпни диверсии.. Експерти да направят автоматизирнаи системи за откриване на тежко увредени жертви на тол терористични камери. Да ползват тежко трудно лечими увредени вкл Румен Радев,Кирил петков Херо мустафа

10

Itso

преди 11 месеца

Хахахахаха иначе увеличение на заплатите искат, не са си събрали глобите ама с претенции - я марш на пътя да глобяваш, ама ха..... :-)))))

9

До 8ми

преди 11 месеца

Ей милиционер Пр ост, айде да не даваш разпореждания кой какво да прави. Клоун.

8

Анонимен

преди 11 месеца

Относно пък да не се преминава технически преглед при наличие на неплатени глоби - нещата придобиват още по-комичен израз. Пред всяко РПУ са паркирани автомобилите на служителите в съответното РПУ. Вече може да се прави справка за валиден ГТП по рег. номер - направих си експеримент и проверих всички коли пред столично РПУ - от 20 МПС, само 4 имаха валиден. Естествено не плащат и данък МПС...

7

Тоя па смешник

преди 11 месеца

До Коментар. Каква заплата даваш ти бе лeшпep?Мий си краката е лягай да спиш.

6

Анонимен

преди 11 месеца

За какви телефони и имейли говорите... Има си закони в тая държава, ако не знаете и в тях е регламентирано как се връчват електронни фишове, ауан-и, наказателни постановления и прочие. Дори да се приемат промени, в които е записано, че всеки трябва да декларира ел. адрес, ако нарушителят не активира линка в изпратения имейл от КАТ, то документът отново не се счита за връчен.

5

Хадвокат

преди 11 месеца

До Предложение. Първо - има си ред за връчване. Докато не бъде променено в закона по описания от вас начин , съда ще го счита за основание, за отпадане на акта. Второ - телефонен номер се сменя, имейл се компрометира(хаква). Трето - още много мога да ти обяснявам ама не виждам смисъл, а и ме мързи да пиша. Приятен ден.

4

Анонимен

преди 11 месеца

От КАТ имат телефонните номера на водачите, просто не ги ползват за това. Знам, понеже няколко пъти съм се обаждал за запушен гараж и звънят на собствениците на колите.

3

Предложение

преди 11 месеца

Аз не знам защо от КАТ не при регистрацията на колата да се регистрира и валиден e mail и мобилен телефон. Когато някой бъде сниман в провинение, няма да има нужда от въпроса " сега какво ще правим ", а да бъдат изпращани директно на печелившите водачи. Може би от КАТ има нужда да разберат, че топлата вода вече е открита по света

2

Анонимен

преди 11 месеца

Тя тая система за проверка хубаво я има, но тя не дава никаква конкретика. Пише че имаш невръчени фишове и/или наказателни постановления и толкова. Нито посочва кое от двете, нито колко са, нито от кога са, нищо.

1

Коментар

преди 11 месеца

А досега защо не са ги връчили?Аз ли да им ги връчвам?За какво давам заплата на мързеливите лентяи в униформи!?