Снимка: БГНЕС
fallback

Благодарение на бързата и адекватна намеса на полицай от Метрополитен е предотвратен сериозен инцидент с непълнолетно момиче в столичното метро, съобщиха от СДВР.

На 10 юли, на метростанция "Опълченска" ст. полицай, служител на сектор " Метрополитен" при СДВР, забелязал в далечния край на перона жена и момиче, които вкопчени една в друга застрашително се бутали към релсовия път.

Реагирал светкавично и бързо стигнал до тях. При вида на униформения жената започнала да вика за помощ и да обяснява, че дъщеря й иска да скочи на релсите под влакчето.

Момичето било много афектирано, но полицаят успял да го успокои и да го накара да седне, за да поговорят. Междувременно повикал екип на Бърза помощ и помогнал да го качат в линейката.

Детето е транспортирано в болнично заведение, придружено от майка си, съобщават от СДВР.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

Анонимен

преди 10 месеца

Майка й е имала наглостта да откаже някоя прищявка и "Хайде ще се Самоубивам"

25

преди 10 месеца

То да беше толкова лесно повече от половината население щеше да избере бързият изход. Ние сме буболeчки, планетата е затвор, живот месомелачка с повишаваща се трудност и накрая пресата ни разказва на мазно петно. Баба ми така обикаляше с един нож и викаше толкова ли е трудно, аз глупачката се омъжих. Лошото е че се хващат на хорото и вкарват нови невинни същества да бъдат размазани.

24

Demonaz

преди 10 месеца

Въпросното "момиче" да спира наркотиците. Да скача от някой блок,а не после каращия метрото да е виновен. Аман от лигава па плач.

fallback