Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Огромно задръстване на площад "Руски паметник" в деня, в който пуснаха трасето в експлоатация. Трамвай номер 4 е бил засечен от лек автомобил вследствие на което е спрял рязко, за да предотврати катастрофа и застава на изолатор, предаде БНТ.

В резултат движението в района е било задържано за 15 минути. Трамваят е пътувал посока "Княжево" и е бил с предимство.

Това не е първи случай на отнето предимство на "Руски паметник", заявиха от Столична община.

Голяма част от водачите не са наясно, че трябва да пропускат трамваите. Към момента движението се осъществява нормално.

От Столична община допълниха, че инцидентът няма общо с ремонта по трасето.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Анонимен

преди 1 година

Изключително зле измислено кръстовище и преминаване на трамвайните линии. Преди 30 минути минах от там и пак една жена си откачи бронята като удари трамвая. Добре ,че беше дребно и нямаше сериозни щети та не направиха задръстване за една броня. Трамваите там са постоянно на звънец и едвам пъплят, но пак не ги виждат. Не са виновни и хората, просто е тъпо измислено. Едновременно трябва да следиш 10 неща. Повечето хора не могат. Както и 100% от подиграващите се в коментарите.

21

Кобра

преди 1 година

Там движението не е организирано добре. Това пресичане на трамвайните линии у предпоставка за проблеми, тъй като непосредствено има и пешеходна пътека. Когато автомобил спре за да пропусне пешеходците, той се намира точно върху релсите и е принуден да стои там, няма накъде да се изнесе. Няма и как да се предвиди, че в момента в който е върху релсите може да се появи пешеходец. Т.е. това е капан, може би дори потенциално смъртоносен.

20

ДБ

преди 1 година

Крайно време е този площад да се прекръсти на "Украински паметник", да се премахне Руския паметник и на негово място да се издигне такъв в памет на загиналите Украинци!

fallback