Снимка: БГНЕС
fallback

Над 1200 моторни превозни средства, паркирани неправомерно върху зелени площи в София, са били репатрирани принудително през изминалите шест месеца. Това показват данните на Столичния инспекторат, цитирани от БНР.

Служителите на Центъра за градска мобилност (ЦГМ) са извършили репатрирането с т.нар. "паяци" след получено разпореждане от инспекторите. Най-много нарушения са установени в районите "Слатина", "Младост" и "Студентски град".

Oще по темата
Установените нарушители подлежат на санкция.

От Столичния инспекторат посочват, че обществените зелени площи се използват само съобразно основното им предназначение, като паркирането и преминаването на МПС през тях е забранено.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 1 година

Да ги вдигнат гробарите, всички служители на ЦГМ !

9

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Да дойдат в забутаните квартали да видят какво е. Проблемът също така е, че там дори няма къде да се спре. Дори няма да споменавам за зоните по тротоарите. Има ги на някои места. Това обаче не се санкционира. Трябва цялостно преосноваване на всички институции занимаващи се с пътищата. Трябва строеж на подземни платени паркинги и жилищни такива. Паркираните коли не трябва да са на видно място. То вече, където и да отидеш, само автомобили виждаш. Това не е редно.

8

Само на

преди 1 година

Ден в София са между 22-35 на ден имаше статистика през лятото. Лъжлива поради дна манипулация

fallback