Снимка: БГНЕС
fallback

Жена е пребита посред бял ден в парк в столичния квартал „Сухата река“. Извършителят се издирва. След нападението жената настоява за анонимност. Разказва, че посред при разходка в столичния парк „Герена“ през деня е чула  писъци и е видяла как мъж пребива приятелката си.

Не ги познава. Предложила е помощ на жертвата и се е обадила на тел. 112. В непосредствена близост не е имало други хора.

„Жената дойде, плачейки и ме молеше да не подавам сигнал моля, защото за нея ще стане по-зле. В този момент, докато говорих по телефона, той започна да я души на площадката и супер много се изплаших. И викам по телефона, че той я души и ще я убие. На ръцете ми беше детето ми… той дойде към мен… после си дадох сметка, че това викане мен ме е спасило“, разказва пострадалата пред bTV.

След подадения сигнал до полицията следва удар.

„Удари ме много силно в челюстта, тръгна да ме души, в този момент нали аз започнах да викам по телефона, че нападна и мен. Взе ми телефона, разби го, телефонът е на сол“, продължава разказа потърпевшата.

Битата жена се надява, че органите на реда ще издирят и насилника, и жертвата. Подадена е жалба до СДВР  и се води разследване по случая.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

72

Не ставате

преди 1 година

Колко много комплексари! Горките , дето жените им изневеряват! Най- вероятно не ставате в леглото! Едно време като се ожениш и край , няма как да сравниш, ама сега като не можеш повече от 5 мин ,никаква работа не ми вършиш! Да се седя при теб незадоволена ли? Как ли пък не!

71

Жена

преди 1 година

Горкичките комплексари! Миличките мъжленца, дето искат от тях да изкарват пари , а не да тормозят възрастни хора за такива! Представяш ли си , че тези лоши жени са толкова нахални, че след като са ти родили деца искат да им помогаш и изкарваш пари за прехрана!! Как не ги е срам! Та мъжете трябва да седят по цял ден в кръчмата и като се приберат да ги обслужиш! ( сарказъм му се вика на това- пояснявам,че е сложно) ! ***!

70

Анонимен

преди 1 година

До 75 А може просто да си замълчиш,да и стегнеш куфарите и да ги оставиш пред вратата ако тя е виновна. Не е нужно да я пребиваш.

fallback