Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

18-годишното момче, което беше настанено в УМБАЛ "Царица Йоанна – ИСУЛ" с множество травми и в много тежко общо състояние след катастрофата край Панчарево, е в съзнание, задава кохерентни въпроси и няма данни за нови увреди. Въпреки това състоянието му остава тежко, предава БГНЕС.

Все още не е преминала опасността за живота му. Това съобщи доц. д-р Мая Белитова, началник на Клиниката по анестезиология и активно лечение.

Oще по темата

16 годишното момиче, пострадало при катастрофата до Панчерево, все още е в много тежко състояние, с опасност за живота, съобщиха от болница "Св. Анна"-София.

Тя беше хоспитализрана в КАИЛ (реанимация) на УМБАЛ "Св. Анна"-София АД с тежка черепно-мозъчна травма, тежка гръдно-коремна травма, фрактури на бедрени кости и ключица. Вчера й беше направена коремна операция.

14 годишното момиче, пострадало при същата катастрофа, което беше хоспитализирано в КАИЛ (реанимация) на УМБАЛ "Св. Анна"-София АД е стабилизрано. Тя беше приета с черепно-мозъчна травма, фрактури на лицеви кости, фрактура на таза. Все още е с опасност за живота.

18 годишното момиче пострадало при същата катастрофа, което беше хоспитализирано в Клиника по неврохиругия на УМБАЛ "Св. Анна"-София АД е стабилизирано. Припомняме, че тя беше приета в болницата с мозъчен оток и фрактури на двете китки.

Загиналият е 33-годишен шофьор, причинил инцидента. Той е имал десетки нарушения на пътя. Във фаталната вечер с него в колата пътува и младо момиче. Той губи контрол по време на десен завой, влиза в насрещното и се блъска в друг автомобил. В тях се удря и трета кола. Това, което се знае, че той най-вероятно е употребявал алкохол, предаде bTV.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Петю

преди 1 година

Аз ср чудя какъв Ум е имало момичето до него за да се качи изобщо в колата като е знаела че е пиян.

14

до 6

преди 1 година

Ха-ха-хааааа.......абе абняр, 30 години стаж имам и нито един акт!

13

aaa

преди 1 година

Интересно защо са му позволили да кара близките и приятелите му. Едва ли никой не е забелязал, че човека има намерение да кара пиян на мотика. А колко е изпил - много ме съмнява за цяла вечер да са само 2-3 бири. Лошото е, че пияните шофьори рано или късно катастрофират много сериозно, поне от моите приятели няма изключения. Те имат и много други дребни катастрофи, които прикриват.

fallback