Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

 

Директорът на "Пътна полиция" към СДВР комисар Тенчо Тенев ще бъде изслушан в Столичния общински съвет. Очаква се той да даде повече подробности пред местния парламент за тежката катастрофата на бул. "Черни връх", при която загинаха две жени.
Oще по темата


Съветниците ще бъдат запознати с работата на КАТ - София. Той ще коментира как се осъществява контролът и какви са причините за подобни инциденти в града, предава Bulgaria ON AIR.

Междувременно продължава разследването на тежката катастрофа. Очакват се резултатите от кръвните проби, взети след ареста на основния обвиняем за тежкото престъпление Георги Семерджиев. Близо 8 часа след инцидента той бе задържан със съдействието на отряд "Кобра" в неадекватно състояние.

След 23 часа на 5 юли джипът, шофиран от Семерджиев, мина на червено и уби две млади жени. Шофьорът - бивш футболист и рецидивист с над 50 криминални регистрации, избяга от мястото. По случая са назначени редица съдебни експертизи.

Близо три часа вчера бе затворено за движението при кръстовището между булевардите "Черни връх“ и "Арсеналски“, където граждани почетоха с минута мълчание и цветя паметта на двете загинали жени на 22 и 26 години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Ангелина

преди 1 година

Този Тенчо Тенев е от свестните хора на ръководна длъжност в МВР. Дано ,да се увеличат моралните хора в МВР ,но това ще стане ,както и в другите държавни институции само с радикални мерки- отново конкурси за всички служители през два етапа- морален и професионален.

17

toti

преди 1 година

Тоя катаджия го бяха изгонили и пак го върнаха и се чудите кво става ???

16

Тракторист

преди 1 година

По добре да каже защо не е конфискуван автомобила след като е извършил нарушение същия ден и е бил заловен и проверен от органите на КАТ .

fallback