Снимка: БГНЕС
fallback

Първият етап от ремонта на трасето на трамвай номер 5 от обръщалото на Съдебна палата до това в кв. "Бъкстон" е почти готов и от Столична община очакват мотрисите по най-старата трамвайна линия в София да потеглят отново през юни. Това заяви в "Денят започва" по БНТ заместник-кметът на София инж. Ангел Джоргов.

Под въпрос обаче е стартирането на втория етап от планирания ремонт, който включва трамвайното трасе от обръщалото в кв. "Бъкстон" до "Княжево".

"Вторият етап до ухо "Княжево" се очаква да започне след приключването на първия, но вече имаме много уведомления от изпълнителите на проекта, че са поскъпнали многократно материалите. Така че, ако нямаме уверението от строителите, че ще изпълнят задълженията си според първоначалния план, няма да спираме трамвая докато не се договорим с тях. Все пак се надяваме, че те ще изпълнят поетия ангажимент", заяви Джоргов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

лява ръка десен джоб

преди 2 години

Тия направиха само половината и взеха пари като за цялата отсечка. Чиста работа

10

Наблюдател

преди 2 години

Кога ще разследват тия ремонти специално на тази линя се правят ремонти през 1 или 2 години и то основни !!!Корупцията в ЦГМ ПРОДЪЛЖАВА ДО КОГА ?ПРОБЛЕМИТЕ С ПАРКИРАНЕТО ДО КОГА ?ОСТАВКА НА ТЕЗИ НЕКАДЪРНИЦИ

9

...

преди 2 години

бе да вземат да напишат кога ще се ремонтира онази част от АМ тракия дето я ремонтирахме миналата по-миналата и по-по-миналата година! Не за друго ми сега минах през този "ремонтирания" участък м/у стара загора и чирпан , че и след чирпан даже иии нещата пак са за ремонт, пак дупки пак вълни!

fallback