11

лява ръка десен джоб

преди 2 години

Тия направиха само половината и взеха пари като за цялата отсечка. Чиста работа

10

Наблюдател

преди 2 години

Кога ще разследват тия ремонти специално на тази линя се правят ремонти през 1 или 2 години и то основни !!!Корупцията в ЦГМ ПРОДЪЛЖАВА ДО КОГА ?ПРОБЛЕМИТЕ С ПАРКИРАНЕТО ДО КОГА ?ОСТАВКА НА ТЕЗИ НЕКАДЪРНИЦИ

9

...

преди 2 години

бе да вземат да напишат кога ще се ремонтира онази част от АМ тракия дето я ремонтирахме миналата по-миналата и по-по-миналата година! Не за друго ми сега минах през този "ремонтирания" участък м/у стара загора и чирпан , че и след чирпан даже иии нещата пак са за ремонт, пак дупки пак вълни!

8

Хихихоев

преди 2 години

До АнонименАз стъпвам в градския само петък привечер когато се излиза за центъра => ще се пие. Тогава повечето пасажери са къпани, котенцата са парфюмирани и се ядва. Иначе си прав, много прав... един спарен киселяк стига в рейса и всичко отива по дяволите... само си дръж ДПФ-а и ЕГР-а на смърдящото БМВ.

7

ааа

преди 2 години

Нека още се помотаят, като минавах зимата-работят 2-3 души, не бързат за никъде. Чакат още да поскъпне всичко.Хората -никой не пита. Пътуваме като в 19 век. Колко години още??????????????????Реално има 1 линия за хората.Защо не пуснаха трамвай 4 до Княжево?Живея в района 50 години-нищо ново няма, еее плащаме високи данъци и стъпваме по потрошени плочки и корени, трамваите Тракат ли Тракат.Като се затварят вратите им все едно се затварят вратите на Ада. Честито от 30 години.

6

Анонимен

преди 2 години

Ама защо? Не го пускайте изобщо, свикнахме да се кандилкаме по паветата в тия ***, разпадащи се, вековни автобуси! То по-скапани и по-стари автобуси сигурно има само в Буркина Фасо, как точно тях пуснахте по това трасе да заместват трамвая?

5

Анонимен

преди 2 години

Най-митичния трамвай в София! Браво!

4

Анонимен

преди 2 години

???

3

Майко мила

преди 2 години

Трасето още октомври го гласяха да го пускат. Осем месеца мандаринките си чесаха, с тоя втори етап да го очакваме цялото да е готово до края на 2023 г.

2

Анонимен

преди 2 години

Аз си се движа пеша и с БМВ-то. Няма да се возя в градския транспорт и тия там, да дишам миризмите на некъпаните пенсионери. Направо на умряла риба вонеят.

1

Анонимен

преди 2 години

Каква невероятна жизненоважна, пълноценна и ефективна новина за всички в България