Снимка: БГНЕС
fallback

Столичният инспекторат е наложил 28 000 лева санкции за непочистени спирки.

При проверки са установени непочистени прилежащи пространства към 14 спирки на градския транспорт в различни райони на града, съобщиха от инспектората.

Глобите са за фирмите, ангажирани с почистването в районите "Лозенец", "Витоша" и "Студентски".

Столичният инспекторат проверява и почистването на лед и сняг, включително и пред търговски обекти. От инспектората напомнят на собствениците и управителите на сгради за задължението им да почистят прилежащия към сградата тротоар.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

до 3

преди 2 години

След 1 часа през нощта в понеделник още гледах тв и нещо почна да трополясва отвън, и като погледнах се виждаше опесъчаващия камион. Това в овча купел 2. Да, и сега тази част от пътя е с утъпкан сняг, защото е в сянката на блок, но си е проходима без проблем. Където има проблеми снимайте точното място и пращате на общините, вместо само мрън, мрън, дрън, дрън.

13

Анонимен

преди 2 години

До АлоуТи май прекалено гледаш гугъл мапс

12

Анонимен

преди 2 години

Да вземете да си оправите каналите по улиците, че вчера спуках гума на един такъв, а смяната и стана пред президентството, камери, гвардейци. Толкова сигнали за едно поставяне на решетки върку отводнителен канал и нищо, никой не идва, ами да взема да ги поправя аз и да си сложа една бариера с таксичка, 0.20 лв. на минаване. Вече се чудя какво да направя за да са доволни всички

fallback