14

до 3

преди 2 години

След 1 часа през нощта в понеделник още гледах тв и нещо почна да трополясва отвън, и като погледнах се виждаше опесъчаващия камион. Това в овча купел 2. Да, и сега тази част от пътя е с утъпкан сняг, защото е в сянката на блок, но си е проходима без проблем. Където има проблеми снимайте точното място и пращате на общините, вместо само мрън, мрън, дрън, дрън.

13

Анонимен

преди 2 години

До АлоуТи май прекалено гледаш гугъл мапс

12

Анонимен

преди 2 години

Да вземете да си оправите каналите по улиците, че вчера спуках гума на един такъв, а смяната и стана пред президентството, камери, гвардейци. Толкова сигнали за едно поставяне на решетки върку отводнителен канал и нищо, никой не идва, ами да взема да ги поправя аз и да си сложа една бариера с таксичка, 0.20 лв. на минаване. Вече се чудя какво да направя за да са доволни всички

11

Анонимен

преди 2 години

Фандъка не си излезе от хибернацията 10 години!!!

10

Алоу

преди 2 години

Булевардите са чистни, главните улици също, вместо да се оплаквате, че пред блок 342 в Люлин има сняг и лед, купете си хубави зимни гуми на голфовете и спрете да се оплаквате.

9

Анонимен

преди 2 години

Нашите фирми на нашите хора )тоя филм го гледаме 30 г.

8

Анонимен

преди 2 години

Общината прехвърли всичките си задължения, заради които плащаме данъци, на хората в града. За общината - приходите от данъци, а всичко останало ще си го вършим сами. Ами където живеят възрастни и болни хора, как ще си почистят снега пред къщата - представете си как 80-годишна жена, която едвам ходи трябва да чисти сняг, или възрастен с херния или артрист. Ако не го направят - глоба. Ами нали затова плащаме на тая община, за да поеме извършването на такива дейности.

7

Анонимен

преди 2 години

Хахаха, а фирмата получила милиони за тази дейност И аз искам такъв договор .

6

Анонимен

преди 2 години

Ше си го преместат...

5

.

преди 2 години

До Анонимен 3 - явно си роден не много одавна. През 80-90 -те години, когато имаше още истински зими редовно се караше на лед с коловози, а автобусите като спрат на спирка после зор докато тръгнат. Имаше и такива времена. Ама никой не ревеше като вдовица за , беше си нещо нормално.

4

Анонимен

преди 2 години

Пълни лъжи...и тук милионите са раздадени авансово за свършена работа )що не кажат колко милиона ни струва снега

3

Анонимен

преди 2 години

Досега не е било толкова зле в София, дни наред по кварталните улички краме буквално върху лед и коловози, оставка на новата мафия спящи до късно мързеливи, но крадливи младежи.

2

Анонимен

преди 2 години

Платили са им 280 хиляди, глобяват ги с 28 хиляди и воала, всички доволни а пунта-марата и краденето ПРОДЪЛЖАВАТ под вещото ръководство на банкянския сървул и селската даскалица по руски от Самоков.

1

Анонимен

преди 2 години

Браво. Първо глоба. Вторият път глоба + прекратяване на правата на фирмата в обществени поръчки завинаги.